Семейство Джаферович показаха кулинарни умения пред шеф Манчев и шеф Шишков

20.12.2018

Пред двамата шеф-готвачи Евгения и Ваня приготвиха едно от одобрените от Зимата ястия

Семейство Джаферович с увереност демонстрираха майсторски техники пред шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков и заедно приготвиха една от 24-те авторски рецепти на двамата шеф-готвачи с продукти от специалната зимна селекция Lidl.

Под зоркия поглед на Зимата Евгения и Ваня приготвиха вкусно патешко филе с круши и коняк. В кулинарния процес се включиха дори и най-малките членове на семейство Джаферович, помагайки на своите родители с подправянето на ястието и наглеждането му.

Патешко филе с круши и коняк е само едно от изкушаващите предложения на двамата шеф-готвачи, приготвени с продукти от зимната селекция в постоянния асортимент на Lidl България. Сред тях има идеи както за празничната коледна трапеза, така и за обикновените зимни вечери, с които моментите около трапезата да се превърнат в незабравими. Кулинарните рецепти включват вкусни идеи с дивечови кюфтенца и суджук, свински ребра и гърди, цяла патица и др. А за любителите на домашно приготвените колбаси, има специална селекция от суджуци и месни пръчици, които могат да бъдат изсушени или приготвени на скара.

Всички кулинарни предложения на шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков, могат да бъдат открити на www.lidl.bg, в секция „Рецепти, одобрени от Зимата”.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 30 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 93 магазина в 46 града и близо 2700 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. Лидл България е носител на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-добро съотношение цена – качество на продукти със собствена марка.