Теленор предлага 100 лв. отстъпка на Samsung Galaxy Note 10 и 10+ при връщане на стар смартфон Samsung

05.11.2019

Теленор предлага 100 лв. отстъпка от цената на Samsung Galaxy Note 10 и 10+ на клиентите, които върнат старо устройство

Samsung на стойност по-висока от 0 лв. по условията на услугата Върни и вземи. Предложението е валидно за всички клиенти на Теленор в магазините на оператора, като отстъпката се добавя към стойността на върнатото устройство.

С услугата Върни и вземи всеки може да посети магазин на Теленор и да получи предложение за изкупуване на свой използван смартфон. В зависимост от състоянието на устройството, неговата марка, модел и година на производство, клиентът ще получи предложение за цена на изкупуването му и ако е съгласен с предложеното, ще получи в замяна ваучер за договорената стойност. Ваучерът може да се използва като платежно средство за покупка на ново устройство в магазините на Теленор. 

Теленор предлага Samsung Galaxy Note 10 на цена от 1149,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 49.99 или на лизинг за 53,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план. Samsung Galaxy Note 10+ от Теленор е на цена от 1379,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 49.99 или на лизинг за 63,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.  PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност над 45 млрд. евро (към 31 декември 2018 г.).