Теленор предлага интелигентни продукти на Xiaomi в интернет магазина “Купи онлайн“

05.03.2019

Теленор предлага избрани интелигентни продукти на Xiaomi, които могат да бъдат закупени от оператора единствено чрез интернет магазина Купи онлайн.

Електрическият скутер на Xiaomi е лек, стилен и изработен от висококачествен алуминий, който се използва в самолетостроенето. Сгъваем и удобен за съхранение, Xiaomi Mi Electric Scooter притежава електрически двигател, който може да произведе до 500W мощност, максимална скорост от 25 км/ч и пробег до 30 км с едно зареждане. Устройството конвертира и съхранява енергия по време на движение и притежава двойна спирачна система за по-голяма сигурност и контрол. Оборудван е с фар и стоп и идва с две резервни гуми. Чрез Bluеtooth връзка и специалното приложение за мобилен телефон, скутерът  предлага на потребителите пълна статистика за използването му. Теленор предлага скутера Xiaomi Mi единствено в Купи онлайн на цена от 799.99 лв. 

Mi Robot Builder (Rover) е интерактивен сглобяем робот с 1086 части и дизайн 3 в 1 (танк, булдозер, ровър), оборудван със система за самобалансиране, безжичен контрол чрез приложение за смартфон/таблет и модулно графично програмиране. Устройството предлага още функция  програмен контрол, Wireless Extension Sensor, Interface Expansion Sensor и жироскоп. Теленор предлага Xiaomi Mi Robot Builder на цена от 199,99 лв.  

Стенният термометър и влагомер на Xiaomi Mi Temperature and Humidity

Monitor е лесен за настройка и монтаж и притежава безжичен датчик за вътрешна температура и влажност на въздуха и 1,78- инчов LCD екран за лесно наблюдение на температурата и натрупаната влажност. Чрез Bluetooth връзка, показанията на устройството могат да бъдат проследявани и чрез смартфон от всякъде. Теленор го предлага единствено в Купи онлайн на цена от 29,99 лв.

Предложенията са валидни за всички посетители на интернет магазина на Теленор, без значение дали са клиенти на оператора. Повече информация за тези и други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.  

 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.  PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Русия, Азия и Северна Америка. Групата притежава активи на стойност почти 38 млрд. евро (към 30 юни 2018 г.).