Теленор предлага над 333 000 отстъпки за покупка на избрани аксесоари за потребителите на приложението MyTelenor

30.04.2019

От 1 до 20 май 2019 г, всички потребители на мобилното приложение MyTelenor могат да участват в специалната кампания на оператора и да спечелят до 100% отстъпка при покупка на аксесоар от магазините на Теленор.

Всички клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на Теленор, които са инсталирали на своите смартфони приложението MyTelenor (версия 1.10.0 или по-нова) и са се регистрирали в него, могат да участват в кампанията и да спечелят от над 333 000 отстъпки от по 10, 15, 30, 50 или 100% при покупка на избрани аксесоар за мобилно устройство в магазините на Теленор.  

Желаещите да участват могат да го направят като влязат в приложението и изберат банера на кампанията, който ще ги отведе до карта, която трябва да „изтрият“ и веднага ще разберат дали печелят награда. Всеки потребител на MyTelenor може да участва по веднъж дневно в рамките на периода на кампанията. 

Спечелените отстъпки могат да се използват за покупки на аксесоари от предлаганите в магазините до 20 юли 2019 г., валидни са за аксесоари на стойност до 199 лв.и не могат да се комбинират с други намаления и отстъпки.  Пълните условия за участие в кампанията „Изтрий за отстъпка“ ще са достъпни на www.telenor.bg  и в приложението MyTelenor от 1 май 2019 г.

MyTelenor e безплатно приложение на Теленор за Android и iOS, което позволява на клиентите на оператора лесно и удобно да следят своето потребление и разходи, да заплащат своите месечни сметки и да презареждат предплатени карти, както и да активират различни услуги. Те могат също да проверяват фактурите си до шест месеца назад, да свалят като PDF подробна разпечатка на своето потребление, както и да открият най-близкия до тях магазин на Теленор, както и други услуги. 

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.  PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Русия, Азия и Северна Америка. Групата притежава активи на стойност почти 38 млрд. евро (към 30 юни 2018 г.).