Отстъпки до 200 лв. за смартфони и аксесоари от Теленор в Месеца на Samsung

28.02.2019

Март е Месец на Samsung в търговската мрежа и онлайн магазина на Теленор и операторът предлага отстъпки на стойност до 200 лв. при покупка на избрани смартфони и аксесоари от марката.

От 1 до 31 март смартфон Samsung Galaxy A7 ще се предлага с отстъпка от

70 лв. при плащане в брой или на лизинг за 24 месеца за 19,99 лв. на месец с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 26.99. 

В Месеца на Samsung смартфонът Samsung Galaxy A9 ще се предлага с отстъпка от 100 лв. при плащане в брой или на лизинг за 24 месеца за 36,99 лв.

на месец с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 26.99. Умният часовник Samsung Galaxy Watch 46mm ще се предлага с 60 лв. отстъпка за 619,99 лв. или 29,99 лв. на месец при сключване на договор за лизинг за 24 месеца към настоящ договор за мобилни услуги за частни клиенти, абонати на Теленор поне от 10 месеца.

При покупка на определени модели смартфони Samsung клиентите ще получат подарък microSD карта памет EVO Plus 32GB. С 200 лв. отстъпка ще бъдат моделите Samsung Galaxy A8, Galaxy S8 Plus, S9 и S9 Plus.

Сред продуктите, които ще получат намаления в Месеца на Samsung, са също и смартфоните Samsung Galaxy S8, Note8 и Note9, умният часовник Samsung Gear S3 Frontier, шлемът за виртуална реалност Samsung Gear VR и докът Samsung DeX Station. Всички намалени продукти могат да бъдат разгледани в официалния сайт на Теленор.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор, включително и за условията на допълнителния лизинг за аксесоари и ограниченията в ползването му, е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.  PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Русия, Азия и Северна Америка. Групата притежава активи на стойност почти 38 млрд. евро (към 30 юни 2018 г.).