Теленор предлага облачната услуга за организация на отпуските – Otpuski.com

11.03.2019

Теленор предлага достъп до платформата Otpuski.com, която улеснява организацията и анализа на отпуските във фирмите.

Otpuski.com е онлайн система, която подпомага бизнес клиентите да въведат и автоматични процеси за заявка и одобрение на отпуски. Тя дава възможност за проследяване на коректното използване на полагаемия отпуск на служителите, както и лесен достъп до историята на използваните отпуски и подадени заявки за отпуск. Системата предоставя на мениджъра информация при едновременно заявено отсъствие от негови служители.

Услугата включва достъп за служителите, които могат да разгледат историята на собствените си заявки, както и наличните и използвани дни отпуск по вид. Също така мениджърите имат достъп до календар със своите отпуски и тези на служителите, които управляват. Софтуерът позволява известяване при едновременно отсъствие на служители, както и фирмена йерархия за одобрение по нива.

Otpuski.com позволява достъп от всяка точка, включително от мобилни устройства     и          няма   специфични   технически     изисквания     за интеграция. Платформата дава възможност за съхранение на всички подадени заявления, както и пълна история на отпуските в компанията. Платформата позволява  отпечатването на заявленията, одобренията и заповедите за отпуск, в съответствие с изискванията на трудовото законодателство.  Теленор предлага услугата Otpuski.com на цени, които започват от 49,90 лв. без ДДС на месец за две години за пакет от 11 до 30 потребители или 69,90 лв. без ДДС на месец за една година за същия пакет, като се предлагат и пакети с повече потребители, в зависимост от числения персонал на компанията.

Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и при търговските представители на оператора.

 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group. PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Азия и Северна Америка. Групата притежава активи на стойност почти 38 млрд. евро (към 30 юни 2018 г.).