Теленор предлага отстъпка до 150 лева при закупуване на смартфони и аксесоари

15.11.2018

До 150 лв. отстъпка при покупка над 20 избрани модела смартфони и повече от 30 модела аксесоари ще могат да получат клиентите на Теленор между 16 и 29 ноември. 

Всички нови и съществуващи абонати на оператора, които сключат двугодишен договор за абонаментен план Тотал, могат да закупят в брой или да сключат договор за лизинг за нов смартфон от избраните модели с до 150 лева отстъпка. Някои от устройствата, които могат да бъдат закупени с отстъпка са iPhone X 256 GB, Samsung Galaxy Note8, Huawei Mate 10 Pro, Nоkia 8 Sirocco, Xiaomi Mi 8 64GB, Xperia XZ2 Premium Dual и др. 

Тези и други модели, включени в промоционалното предложение, са налични и с възможност за услугата UPGRADE, при подписване на двугодишен абонаментен договор за план Тотал и получаване на устройството на лизинг за същия период. 

Сред аксесоарите, които могат да бъдат закупени с до 150 лв. отстъпка в брой са смарт-часовници като Samsung Galaxy Watch 46mm, Huawei Watch 2, сферичната камера Samsung Gear 360, очила за виртуална реалност Hоmido V2, Google Home minispeaker, както и избрани модели фитнес гривни, слушалки, калъфи  и протектори за телефони. Част от включените в промоцията аксесоари могат да бъдат получени и на допълнителен лизинг, като отстъпката важи и в този случай и се разделя пропорционално на лизинговите вноски.

При закупуване на устройства и аксесоари в рамките на промоцията могат да бъдат използвани и ваучери, получени чрез услугата Върни и вземи. Услугата позволява на потребителите да върнат стари смартфони и да получат тяхната остатъчната стойност под формата на ваучер за покупка на нови устройства и аксесоари в магазините на Теленор. 

Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.  

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group. PPF Group е реализирала инвестиции в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в 22 страни в Европа, Азия и Северна Америка. Групата притежава активи на стойност над 38 млрд. евро (към 31 декември 2017 г.). Към 31 декември 2017 г. служителите на PPF Group в световен мащаб са общо 170 000.