Теленор организира томбола за семейно пътуване до Nickelodeon Land в Мадрид, Испания

02.10.2019

Теленор организира томбола, в която голямата награда е семейно пътуване до увеселителния парк Nickelodeon Land в Мадрид, Испания. Томболата ще продължи от 1 октомври до 29 ноември 2019 г.

Участието в томболата е отворено за нови и съществуващи клиенти на Теленор, които, преди началната дата или в рамките на периода на кампанията, са абонати на Теленор за мобилни услуги и отговарят на условията за участие в кампанията. За да са част от лотарията клиентите трябва да са активирали услугата Nickelodeon Play в позиция от техния план Тотал+ или да са активирали услугата като допълнителен пакет, на който преди или в рамките на кампанията е изтекъл промоционалният период без допълнително заплащане и продължават да ползват услугата след това. И в двата случая, услугата Nickelodeon Play следва да е била използвана в рамките на целия период на кампанията.

Клиентите, които покриват тези изисквания стават част от томболата, като не е необходимо допълнително записване.

Голямата награда в томболата ще бъде изтеглена най-късно на 3 декември 2019 г. Тя включва самолетни билети от София до Мадрид и обратно, фамилно настаняване за до четиричленно семейство с две нощувки и включена закуска и билети за посещение на увеселителния парк Nickelodeon Land в Parque de Atracciones de Madrid. Печелившите в томболата ще трябва да се възползват от наградата, в срок, в който пътуването им да приключи най-късно на 5 април 2020 г. В томболата ще бъдат раздадени и утешителни награди – наблюдателни кули и плюшени играчки от анимационния сериал „Пес патрул“.

Nickelodeon Play е мобилно приложение за видео стрийминг, което включва съдържание от едни от най-популярните канали за деца. Клиентите на Теленор имат достъп до премиум съдържание на Nickelodeon, включително широка селекция пълни епизоди на популярни анимационни сериали, забавни мобилни игри и оригинално кратко видео съдържание.

Пълна информация за кампанията е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg.

 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.  PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност над 45 млрд. евро (към 31 декември 2018 г.).