Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

24.06.2019

Теленор, заедно с професионалната театрална трупа за импровизации „ХаХаХа ИмПро“ ще представи за първи път онлайн театър на живо.  Представлението ще се излъчи в официалната страница на Теленор във Fаcеbook на 26 юни от 19:00 ч.  

Още преди представлението, зрителите ще могат да влязат в ролята на драматурзи и чрез гласуване във Facebook да определят редица важни елементи от него, като например в какъв жанр да бъде, на какъв език да се води, да има или да няма музика и т.н. 

По време на самото излъчване на спектакъла, зрителите ще могат да насочват актьорите за това как да се развива действието, като отново избират от няколко предварително зададени възможности. 

Повече информация за спектакъла е налична в официалното събитие във Facebook. 

 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.  PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, Русия, Азия и Северна Америка. Групата притежава активи на стойност почти 38 млрд. евро (към 30 юни 2018 г.).