Теленор организира срещи с актьорите от „Завръщане“ в свои магазини в четири града

08.10.2019

Теленор организира срещи с някои от любимите актьори от новия български филм „Завръщане“. Срещите ще се проведат в седем магазина в четири града, като всеки, който иска да присъства, може да се запише предварително в приложението MyTelenor. Записването ще бъде отворено до 17 октомври, като потребителите ще могат да изберат конкретния град и магазин, в който да отидат.

На срещите ще присъстват актьорите от филма Райна Караянева, Ники Илиев, Орлин Павлов и Башар Рахал. Първите срещи ще са в Пловдив на 15 октомври, последвани от София на 16 октомври, Варна на 17 октомври и Бургас на 18 октомври. Пълна информация за магазините и часовете можете да намерите тук. По време на събитията гостите ще могат да научат повече за филма, да поговорят с актьорите и да получат автограф. 

По време на всяка от срещите гостите ще имат възможността да се регистрират за томбола за 10 двойни покани за официалната премиерна прожекция на филма „Завръщане“ същата вечер, в същия град. Регистрацията ще бъде на място в съответния магазин, а печелившите ще бъдат изтеглени от актьорите. Спечелилите покана ще я получат на място в магазина. 

Теленор партнира на най-новата българска филмова продукция „Завръщане“, която беше заснета през това лято в Пловдив. Това е първата подобна инициатива на компанията в областта на киноиндустрията, в която операторът си партнира с едни от най-популярните и цветни киноартисти и певци на родната ни сцена. Повече информация за филма „Завръщане“ можете да намерите тук.

 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.  PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност над 45 млрд. евро (към 31 декември 2018 г.).