Теленор със специални предложения по случай Св. Валентин

31.01.2020

Теленор пуска специални предложения по случай Св. Валентин. В кампанията са включени два избрани модела смартфони в комплект с калъф и протектор, както и смарт аксесоари с до 15% отстъпка. Кампанията продължава между 31 януари и 14 февруари 2020 г., валидна е само през Купи онлайн и е под наслов „За нея и него – и нека е любов от пръв поглед“. Предложенията за смартфони включват Nokia 4.2 Dual в черен цвят за него и в цвят Pink Sand за нея, като и двете версии са в комплект с калъф и протектор. Цената на Nokia 4.2 Dual в комплект с калъф и протектор е 99,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 29.99 или 4,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Другото предложение за смартфон е Samsung Galaxy A40 в черен цвят за него и в цвят Coral за нея, като отново и двата модела са с подарък калъф и протектор. Цената на Samsung Galaxy A40 в комплект с калъф и протектор е 209,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 29.99 или 9,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Сред смарт аксесоарите, които участват в кампанията, са фото принтерите Canon Selphy CP1300, умните часовници Samsung Galaxy Watch Active 2 и Garmin Fenix 6 Pro и др. 

Пълна информация за тези и други предложения е налична на официалната страница на Теленор www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123, както и във всеки магазин на оператора. 

 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.  PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност над 45 млрд. евро (към 31 декември 2018 г.).