Новини

Теленор предлага HTC U11 life

18.12.2017

Теленор вече предлага на пазара новия смартфон HTC U11 life.

HTC U11 life притежава 5,2-инчов Super LCD3 дисплей, защитен с Corning Gorilla Glass 3, a 16-мегапикселовите предна и основна камери имат функцията Boost HDR за еднакво качествени снимки както при силна, така и при слаба осветеност. Благодарение на системата за премахване на страничния шум, смартфонът предлага и висококачествено звуково преживяване при слушане на
музика и гледане на видео. HTC U11 life работи с осемядрен 2,2GHz процесор и 3GB RАМ, операционната система Android 8.0 (Oreo) и е един от първите модели в света с платформата Android One.

Устройството предлага потребителския интерфейс HTC Sense, а благодарение на чувствителната на натиск рамка и функцията Edge Sense, достъпът до различните функционалности на телефона (снимане, видеозапис, работа със социални мрежи и обаждания) е възможен с едно- единствено стисване на устройството в ръка. Устройството пристига и с предварително инсталирани приложения на Google, включително YouTube, Google Assistant, Google Maps и др. Вградената памет на телефона е 32GB. Също така моделът има IP67 клас на водоустойчивост.


Теленор предлага HTC U11 life в черен цвят и в синьо, на цена от 609,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 24.99 (който се предлага с двойно повече включени МВ на максимална скорост на месец за целия срок на договора до 31 януари 2018 г. и вече включва достъп до HBO GO) или за 31,99 лв. на месец при лизинг с двугодишен договор за същия абонаментен план. При покупка на това устройство на лизинг за 24 месеца, потребителят може да се включи и в услугата UPGRADE.

Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.