HP представя новите серии персонални компютри HP EliteBook 705 и HP ProBook 645 G4

08.05.2018

HP Inc. днес представи новите серии персонални компютри HP EliteBook 705 и HP ProBook 645 G4. HP EliteBook 705 предоставя висококачествено корпоративно изживяване, всеобхватна защита и усъвършенствани опции за съвместна работа, а HP ProBook 645 G4 – надеждност, гъвкавост и защита, необходими на потребителите при изпълнението на всяка възложена задача.

Проектирани за модерните професионалисти в движение, новите персонални компютри от серията HP EliteBook 705 предлагат вградена защита на корпоративно ниво и лесно управление, заедно с мощна комбинация от характеристики, които да улеснят бизнес потребителите да работят в мрежата. С Windows 10 Pro и мобилни процесори AMD Ryzen PRO, потребителите могат да останат продуктивни през целия ден, благодарение на дългия живот на батерията и HP Fast Charge опцията за зареждане на 50% от батерията само за 30 минути.  

Новите EliteBook 735 G5, EliteBook 745 G5 и EliteBook 755 G5 се характеризират още с:

  • Прецизен дизайн. Ултра тънък дизайн и тесен панел на дисплеите с възможност за избор на изключително ярък монитор и вградена подсветка, които да създадат удобства за работа в условия на всяка светлина.
  • Защита. Самолекуваща, хардуерно-подсилена и лесна за управление защита, която помага за предпазването на устройствата и с вградена HP Sure View функция за скриване на екрана, която осигурява допълнителна защита на данните и бизнеса.  
  • Кристално чиста връзка. За да останат потребителите свързани и да осъществяват още по-продуктивна връзка през персоналните компютри, устройствата предлагат и функция за редуциране на шума на микрофона, както и клавиатура, чрез която лесно да управляват разговорите само с един бутон.

С новия модерен тънък дизайн, HP ProBook 645 предоставя мощна производителност с AMD Ryzen PRO процесор, вградена защита на корпоративно ниво, лесно управление и гъвкавост при избора на конфигурация. Прецизно изработеният дизайн поддържа няколко докинг опции за лесно прехвърляне и е създаден да премине MIL-STD 810G тест за издръжливост. Потребителите могат да защитят персоналните си компютри срещу разрастващи се вирусни заплахи чрез самолекуващи, хардуерно-подсилени и лесни за управление решения за защита.

Цени и наличност

  • Серията HP EliteBook 705 персонални компютри ще бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през май с начална цена от €799.
  • HP ProBook 645 G4 ще бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през май с начална цена от €749.

 

За HP

HP Inc. създава технологии, които подобряват начина на живот за всички потребители, навсякъде по света. През нашето портфолио от принтери, персонални компютри, мобилни устройства, решения и услуги, ние проектираме преживявания, които удивляват. Повече информация за HP Inc. можете да откриете на http://www.hp.com.