Новини

HP представя OMEN иновации за гейминг съвършенство

07.06.2018

Нов преносим компютър и задължителни гейминг аксесоари – включително първия в света хедсет с активна технология за охлаждане на слушалките, подсилват екосистемата OMEN

HP представи нова линия OMEN гейминг иновации, включващи по-малък и по-мощен преносим компютър OMEN 15, разширена функционалност на софтуера на OMEN Command Center с OMEN Game Stream, и разнообразие от гейминг аксесоари от професионален клас, които включват първия в света гейминг хедсет с активна технология за охлаждане на слушалките.

 

Геймингът е един от най-бързо растящите PC категории в света и много успешен бизнес за НР. От представянето му през 2016, OMEN се превърна в успешна глобална гейминг марка, разпознаваема с това, че носи висока производителност, смарт софтуер, зашеметяващи дисплеи и разрастваща се линия от задължителни аксесоари, готови за игри на най-високите нива в електронните спортове.

 

Нашият неповторим дизайн и инженерната ни смелост създават наистина отличителни хардуер, софтуер и оборудване, от които геймърите се нуждаят, за да се представят по най-добрия начин“, споделя Анна-Софи Хайдберг, мениджър Потребителски персонални системи, Европа, Близкия Изток и Африка, HP Inc. “Независимо дали с нашия най-мощен преносим компютър OMEN 15, с новата професионална клавиатура Sequencer и мишка Reactor или с революционния хедсет Mindframe, с първата в света активна технология за охлаждане на слушалките, OMEN непрестанно издига нови стандарти за технология, която води геймърите до върха.“

 

Преносим компютър OMEN 15 : По-бърз, по-малък и по-мощен от всякога

 

С последната модификация от серията си преносимият компютър OMEN 15 вече е още по-мощен и в същото време стилен, дава на геймърите по-добра мобилност, едновременно с подобрен хардуер и желаните от тях характеристики. Конструиран за високи гейминг постижения и силно изживяване на играта и създаден с възможности за подобрения, този преносим компютър е оборудван с всичко, което геймърите търсят в едно устройство, предоставяйки преживявания от най-високо ниво в движение или у дома.

 

Характеристиките включват:

 • Мощност, която стига далеч: Удивителни графични карти за виртуалната реалност на NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 с MAX-Q Design. 8-мо поколение четириядрени Intel® Core™ i+ H или шестядрени процесори и до 32GB DDR4-2666 RAM ще подсилят последните устройства и ще успеят да извършат множество операции едновременно, както и да ръководят с лекота програми, изискващи много памет. Преносимият компютър включва гъвкаво разнообразие от възможности за съхранение, включително SSD, HDD, SSD + HDD, или дори HDD + Intel® Optane™ памет за ускоряване на запаметяването.
 • Охлаждане : Създаден с мисъл за високата температура, която създава геймингът, с по-големи вентилатори, 3-фазен мотор и подвижни динамични лагери, които да създават по-малко триене и по-последователен контрол върху скоростта на вентилаторите във всички конфигурации. Вентилаторите на гърба и от долната страна на компютъра притеглят хладния въздух, докато 2 големи вентилатора избутват навън топлината от страничните ъгли. Избрани конфигурации включват разширени вентилаторни зони от долната страна на компютъра, за да засилят въздушното течение.
 • Потапяне в играта: Зашеметяващите картини се визуализират бързо на 15.6-инчов диагонален дисплей с възможност за избор между 144hz 1080p, 60Hz 4k или 60Hz 1080p и NVIDIA G-SYNC™ технология на избрани конфигурации. Плътен звук пулсира през стерео тонколони, подсилени със звука на Bang & Olufsen и дискретен звуков усилвател. Тези, които предпочитат да използват хедсетове, могат да се насладят на DTS Headphone:X®10 за симулиран заобикалящ звук, чрез който може да се посочи от къде идва всяка стъпка или обкръжаващ шум.
 • Разширяване и гъвкавост: Направи-си-сам допълненията се добавят лесно чрез болтове в основата на компютъра, както и чрез единичен панел за достъп за съхранение и памет. Преносимият компютър идва с голямо многообразие от портове, намиращи се в задната част и позволяващи повече свобода на движение, особено за тези, които използват мишка с кабел.

 

OMEN Game Stream: OMEN мощност за стрийминг

 

HP продължава да добавя нови удобства към своя OMEN Command Center софтуер с всяка нова модификация. Последният продукт, който идва предварително инсталиран на новия OMEN 15, предоставя възможността да оползотвориш мощността на своя компютър, за да се излъчва1 игровото съдържание на други устройства, поддържащи Windows 10.

 

OMEN на HP Mindframe хедсет: Запази хладнокръвие в жегата на състезанието

 

Известен източник на неудобство за геймърите е топлината на хедсетовете им9 в дълги периоди на игра. Близо половината от геймърите (46%) определят удобството като най-важната характеристика при избора им на хедсет. Новият OMEN Mindframe решава този проблем. Той предоставя първия в света хедсет с активна технология за охлаждане на слушалките. Този революционен хедсет е оборудван с изключително иновативно озвучаване и е проектиран с идеята за абсолютен комфорт.

 

Характеристиките включват:

 • Остани хладнокръвен: Контролиран с OMEN Command Center софтуер, това патентовано охлаждащо решение е проектирано с термоелектрично устройство вътре в слушалките, което провежда топлината от акустичната кухина на ухото навън, така че на геймърите да не обръщат внимание на топлината, а да останат концентрирани в напрегнатите ситуации.
 • Луксозно удобство:  Удобството остава главен приоритет, представен чрез лента за глава, която може да настройвате сами с олекотено окачване. Меките кожени възглавнички за ушите носят изключителна релаксация.
 • Тактическо задълбочаване: Използва се реалистично позициониран звук и ясна 3D представа за пространството с DTS Headphone:X® и 7.1 виртуален съраунд звук, за да се проследи всяка стъпка на врага.
 • Ръководи, Превземай, Адаптирай: Може да се води ясна комуникация с шумоизолиращия еднопосочен микрофон, който незабавно се заглушава при обръщане нагоре и включва звука си, при обръщане отново надолу. Настройва се бързо чрез бутона за силата на звука на слушалките. Може да се усети всеки цвят с RBG осветлението и ефекти, които могат да бъдат редактирани и контролирани през OMEN Command Center софтуера.
 • Междуплатформена помощ: Когато не се играе на компютъра, потребителите могат да се възползват от USB 2.0 Type-A съединителя, за връзка с други оборудвани с USB мобилни устройства.

 

 

OMEN by HP Sequencer клавиатура: Скорост, която може да се усети

 

Потребителите могат да маневрират с висока скорост и да получат предимство пред конкурентите си с оптично-механични прекъсвачи. Направена със здрава чувствителна горна част, олекотена рамка от анодизиран алуминий и USB порт в задния ляв ъгъл за още по-голямо удобство, OMEN Sequencer носи възможности за бърза реакция, приспособимост и стабилност.

 

Характеристиките включват:

 • Светкавично бързо време за реакция:  Потребителите могат да се насладят на водещата в индустрията технология на опитчно-механичния прекъсвач Blue, която гарантира време за реакция от 0.2ms. Това е приблизително десет пъти по-бързо от традиционните механични прекъсвачи. Така се дава на играчите най-доброто от двете страни – механичен прекъсвач, който могат да усетят и приноса от скоростта на оптичния клавиш.
 • Бързо приспособяване: Визуално впечатляващият червен метален скролиращ бутон за регулиране на звука и специализираните клавиши позволяват да се правят промени в звука за части от секундата.
 • Отличителни цветове: Потребителите могат да намерят цвят, за която и да е тема, с индивидуално осветени RBG LED клавиши, даващи избор от 16.8 милиона цвята. Всички те са с уникални ефекти и могат да бъдат настройвани през командния център OMEN Command Center.

 

OMEN by HP Reactor мишка: Незабавна прецизност, проектирана за състезание

 

OMEN Reactor е проектирана с изключителна точност, за да дава на геймърите конкурентно предимство, добавяйки поредица нови характеристики, включително първия досега здрав алуминиев USB кабел, който намалява усукването и приковава вниманието.

 

Характеристиките включват:

 • Свръх бърза реакция: Забавянето на кликовете на мишката е вече в миналото, благодарение на технологията на оптично-механичния прекъсвач, която улавя светлинни лъчи и дава реакция от 0.2ms на левия и десния бутон. Това са скорости три пъти по-бързи12 от традиционния механичен прекъсвач на мишката.
 • Бърз и точен: Оборудван с най-модерния оптичен сензор eSports-клас, с 16,000 DPI, от който геймърите печелят огромно предимство там, където скоростта на реакция и прецизността са от най-голямо значение.
 • Комфорт, който може да се модифицира: Внимателно проектираната ергономична форма, прецизирана за eSports, има гумени дръжки от двете страни в комбинация с регулиращо се пространство за отмора на китката. То е балансирано на метална серпентина, която осигурява разнообразие от позиции за почивка на китката и спомага за удобна игра.  
 • Направи го цветно: Потребителите могат да създадат личен отпечатък, като настроят осветлението и ефектите за две програмируеми RGB LEDs, чрез OMEN Command Center софтуера.

 

 

OMEN X by HP Transceptor раница: Върховната преносима раница за геймъри

 

Тази многофункционална раница е проектирана, за да направи гейминга „в движение“ лесен, удобен и стилен, като същевременно подсигурява всичко да остане спретнато и в безопасност. Раницата OMEN X by HP Transceptor е създадена за тези, които изискват най-доброто, и искат да вземат своя преносим „гейминг живот“ навсякъде със себе си – когато и да е, където и да е.

 

 

Характеристиките включват:

 • Въоръжен срещу природните елементи: Потребителите се чувстват уверени, носейки раницата. Тя е защитена от виелици, чрез устойчиви на метеорологичните условия материали, твърдо дъно, джоб, блокиращ радиочестотната идентификация, както и подплатено 17-инчово отделение, отговарящо на условията на летищните власти, с контактна дръжка, които правят преминаването през летището неусетно. 
 • Готов с едно щракване на пръстите: Потребителите могат да избегнат запаметяването на локации с полезно етикетиране на джобовете, които показват къде могат да се съхраняват безпроблемно ключовите аксесоари. Гарантирано е удобството от закопчаващото устройство Fidlock, както и на дизайна с навиваща се горна част, с която може да се регулира обема на преносимото устройство. 
 • Вземи си всичко: Веднъж опаковано, всичко може да бъде удобно пренесено, благодарение на подплатените дръжки на раменете, хастара с въздушни канали и нагласящата се каишка за гръдната област.

 

OMEN by HP Mouse 400: Индустриални стандарти в поносим бюджет

 

За геймърите, които се нуждаят от нещо, което да им върши добра работа на достъпна цена, мишката OMEN by HP Mouse 400 с механични прекъсвачи OMRON е допълнена с най-необходимото, за да влезе направо в играта. Това включва избираем „снайпър режим“, при който функцията за бутона напред намалява DPI до 400, а докато е задържан натиснат, увеличава прецизността, за „прицелване“.

 

OMEN by HP Mouse Pad 200 и твърд Mouse Pad 200: Два избора, които господстват

 

Никоя гейминг конфигурация не е завършена без мишка, която осигурява точното количество триене, за да изпълнява непрестанно задачите си на ниво. С мишката OMEN by HP Mouse Pad 200s, твърда и мека опция се предлагат в помощ на геймърите, които търсят бързи, плавни движения, както и на тези, които биха искали малко повече съпротивление с цел по-голяма прецизност.  

 

OMEN by HP Цени и наличност

 • OMEN 15 ще бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през юни с начална цена €999.
 • OMEN by HP Mindframe хедсет ще бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през октомври с начална цена €199.99.
 • OMEN by HP Sequencer клавиатура ще бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през юли с начална цена €179.99.
 • OMEN by HP Reactor мишка ще бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през юли с начална цена €79.99.
 • OMEN X by HP Transceptor раница ще бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през юни с начална цена €219.99.
 • OMEN by HP Mouse 400 мишка е налична в Европа, Близкия Изток и Африка в момента на цена €39.99.
 • OMEN by HP Mouse Pad 200 мишка е налична в Европа, Близкия Изток и Африка в момента на цена €19.99.
 • OMEN by Hard Mouse Pad 200 мишка е налична в Европа, Близкия Изток и Африка в момента на цена €24.99.

 

За HP

HP Inc. създава технологии, които подобряват начина на живот за всички потребители, навсякъде по света. През нашето портфолио от принтери, персонални компютри, мобилни устройства, решения и услуги, ние проектираме преживявания, които удивляват. Повече информация за HP Inc. можете да откриете на http://www.hp.com.