Новини

HP представи иновативна нова линия премиум персонални компютри

28.05.2018

Последните нововъведения при HP Elite и ENVY включват най-малките бизнес хибриди и най-широките извити многофункционални устройства в света

HP Inc обяви нова премиум линия от преносими и настолни компютри и дисплеи, проектирани да дават възможност на потребителите да работят във всяка ситуация, независимо в личен или работен план. Най-новите HP Elite 1000 и HP ЕNVY портфолиа включват видимо внушителен дизайн, мощна производителност и максимална гъвкавост, за да осигурят защитена връзка, възможност за създаване на съдържание и съвместна работа от всяко място по всяко време.

С 81% от хората, които работят през свободното си време и повече от 50%, които съчетават личните ангажименти по време на работа[i], нуждата от устройство, което може да функционира във всяка среда, е по-осезаема от всякога. Новата HP премиум линия включва разнообразни характеристики, които да посрещнат нуждите на всеки човек за лична употреба, както и тези, необходими за работните процеси.

„Безспорният дизайн и хардуер на HP доставят невероятна комбинация от стил, производителност и гъвкавост“, коментира Ахим Кутлър, вицепрезидент и генерален директор „Персонални системи“ в HP за Европа, Близкия Изток и Африка. „С най-малкия в света бизнес хибрид, първите хибрид и таблет с екран с високо ниво на поверителност, най-широките извити All-in-One устройства и още водещи за индустрията иновации, нашите нови Elite и ENVY продукти дават възможност за премиум изживявания.“

Премиум иновация за модерния офис в лицето на серията HP Elite 1000

Служителите имат различни очаквания във връзка с техните устройства, базирани на начина им на живот и работа. Серията HP Elite 1000 отговаря перфектно на човек, който търси лек дизайн и издръжливост, водещо ниво на сигурност и инструменти за съвместна работа, с които да посрещнат предизвикателствата на динамичния работен ден.

Представените устройствата HP Elite 1000 са част от най-сигурните и лесно управляеми персонални компютри в света[ii] и включват пълен набор от решения, в т.ч. HP Endpoint Security Controller, HP Sure Start Gen4[iii], и HP Sure Run[iv] обявени по-рано през годината. Изцяло новите HP EliteBook x360 1030 са първите устройства с възможност за HP Sure Recover с вградено възстановяване на данните[v]. Тази опция пази имидж на софтуерната система на вградената памет, като по този начин осигурява възможност за възстановяване на информацията, дори когато хард дискът се форматира и няма връзка с интернет.

Новите устройства от серията HP Elite 1000 включват:

 • HP EliteBook x360 1030 G3 - най-малкият бизнес хибрид в света[vi] с тегло започващо от само 1.25 кг, който е тънък 15.8 мм. С до 18 часа живот на батерията[vii] и 4G Cat9 LTE[viii] за невероятна свързаност, това устройство се характеризира с първия в света активен стилус за бизнес персонални компютри с вградена аларма[ix], който уведомява потребителя, когато е забравил стилуса и с първия дисплей, видим дори и при външни условия.
 • HP Elite x2 1013 G3 сега побира 13-инчов дисплей в 12-инчово шаси, което го превръща в най-малкия в света хибрид[x]. За наистина мобилни професионалисти[xi], това устройство им дава възможност да се възползват от първия в света таблет с екран с високо ниво на поверителност, Intel® Quad Core™ vPro™ процесори[xii] и с до 4G Cat9 LTE[xiii].
 • HP EliteBook 1050 G1 е първият в света ултра тънък бизнес преносим компютър с NVIDIA® GeForce® GTX 1050 графична карта[xiv], подсилена мощна производителност с опционален шест-ядрен процесор12 и до 4 TB SSD сторидж[xv], перфектно устройство за потребител, който се нуждае от висока производителност в малка опаковка. Заедно с опционална камера HP Privacy Camera за защита от злонамерено наблюдение, устройството има до 16 часа живот на батерията7, осигурявайки целодневна свързаност и продуктивност.
 • HP EliteOne 1000 AiO G2 e първото в света 34-инчово извито All-in-One бизнес устройство с външна графична карта[xvi] и красив и гъвкав дизайн, което го прави перфектен за бюро в офиса или за работни срещи в конферентни зали[xvii]. Първото, създадено за съвместна работа, All-in-One устройство притежава решения за кристално-ясна видео връзка, с изскачаща FHD камера, интегрирани клавиши за съвместна работа, мощен аудио звук и HP Noise cancellation за редуциране на външни звуци.
 • HP EliteDisplay S14 е първият в света 14-инчов USB Type-C™ портативен дисплей[xviii], който предоставя продуктивността на двоен дисплей в елегантна опаковка. Създаден за потребители в движение, този портативен дисплей е подкрепен и с USB Type-C™ за по-лесна връзка с всеки USB-C™ преносим компютър.

 

Мощността, с която потребителите могат да правят всичко, събрана в HP ENVY портфолио

Днешният потребител има нужда от устройство, с което да може да посрещне всички предизвикателства – независимо дали у дома, в офиса или в университета, устройството трябва да отговаря на неговия начин на живот. Именно затова HP събра в портфолиото ENVY невероятни характеристики, които надскачат границите на основната производителност и издръжливостта на батерията. Изцяло новият HP Command Center, наличен за последните ENVY устройства, позволява на потребителите да оптимизират системната производителност, шума и температурата с CoolSense технология. Поддръжка на Gigabit Wi-Fi скорости е също характеристика на тези устройства, която предоставя бърза връзка за предаването на живо на филми, музика и игри през интернет приложения.[xix] Много от тези приложения се нуждаят от мощен звук, поради което всички HP ENVY устройства разполагат с Bang & Olufsen аудио системи. Технологията HP Sure View[xx], заедно с четец за пръстови отпечатъци или IR камери са също налични за избрани модели, за да запазят информацията защитена.

Новите персонални компютри от портфолиото HP ENVY включват:

 • Преносимият компютър HP ENVY 13 предлага изключителна мощност в елегантен, стилен и изцяло метален дизайн, наличен в бледо злато или натурално сребро. С 8-мо поколение Intel® Quad Core™ процесори12, възможност за NVIDIA® GeForce® MX150 графична карта, до 14 часа живот на батерията7 и висока защита, в т.ч. четец за пръстови отпечатъци и възможност за HP Sure View[xxi], това устройство е създадено за потребители в движение, чийто живот е непрекъснато изпълнение на множество задачи едновременно.
 • HP ENVY x360 13 е най-новото устройство от портфолиото HP ENVY и първият 13-инчов хибрид с AMD Ryzen™ процесор с графична карта Radeon™ Vega[xxii]. Този хибрид е проектиран с висока производителност и впечатлява с процесор, мощна вградена графика, възможност за HP Sure View21и до 11 часа живот на батерията7.
 • HP ENVY x360 15 е устройство идеално за потребители, които търсят повече начини за изразяване чрез тъч-скрийн и стилус. За тези, които търсят невероятно представяне при изпълнение на множество задачи, това устройство предлага възможност за Intel или AMD процесор, мощно пространство за съхранение и различни възможности за памет, в т. ч. и Intel® Optane®[xxiii] , както и до 4К дисплей и възможност за HP Sure View21. С до 12 часа и 45 минути живот на батерията7, този и всички останали ENVY преносими компютри и хибриди се характеризират с HP Fast Charge технология, която зарежда устройството до 50% за 45 минути[xxiv].
 • Преносим компютър HP ENVY 17 е един от малкото заместители на настолните компютри, които създателите на ежедневно съдържание биха обмислили като вариант. Оборудван с мощни процесори от 8-мо поколение Intel® Quad-Core™12, NVIDIA® GeForce® MX 150 графична карта, опционални възможности като Intel® Optane® памет23 и 17-инчов 4K дисплей[xxv], ENVY 17 може спокойно да поеме задачи, изискващи висока продуктивност, създаване и обработка на съдържание, както и приложенията за забавление.
 • HP ENVY Curved AiO 34 е най-широкото извито All-in-One устройство[xxvi], а сега и първото в света, което поддържа Amazon Alexa[xxvii], предоставящо гласовата услуга Alexa за по-удобно хендсфрий управление. Представените All-in-One устройства тази година са зашеметяващи, с покритие тъмно дърво в основата и на гърба на устройството, което му позволява да се отличи сред интериора. Проектиран за реализиране на различни проекти, устройството се предлага с опционална NVIDIA® GeForce® GTX 1050 графична карта. Новият HP Audio Stream позволява на потребителите да пускат своите любими песни през интернет директно от телефона на колоните на HP ENVY AiO, посредством Bluetooth® технология[xxviii]. Вградената в основата функция за безжично зареждане при това поколение придава три пъти по-голяма мощност от тази на предишното поколение, а в добавка към множеството функции е и изскачащата камера за допълнителна защита на поверителността.
 • Настолен компютър HP ENVY е проектиран за потребители, които търсят гъвкавост, премиум дизайн, комбиниран с невероятна производителност за изискващите мощност работни процеси и създаване на съдържание. Създаден с модерен дизайн и минималистични детайли, в т.ч. заоблена, безупречно отсечено рамка и изрисувани детайли, това устройство включва 8-мо поколение Intel® Core™ много-ядрени процесори12, възможност за NVIDIA® GeForce® GTX 1080 графика, както и опционална Intel® Optane™ памет23 за по-бързи системни реакции без необходимост от жертва на пространство за съхранение.

Цени и наличност

 • HP EliteBook x360 1030 G3 се очаква да бъде наличен през юли за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €1,299.
 • HP Elite x2 1013 G3 се очаква да бъде наличен през юли за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €1,299.
 • HP EliteBook 1050 се очаква да бъде наличен през юли за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €1,299.
 • HP EliteOne 1000 AiO G2 се очаква да бъде наличен през юни за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от 1,099.
 • HP EliteDisplay S14 се очаква да бъде наличен през юли за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €199.
 • Преносим компютър HP ENVY 13 се очаква да бъде наличен през май за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €899.
 • HP ENVY x360 13 се очаква да бъде наличен през юни за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €749.
 • HP ENVY x360 15 се очаква да бъде наличен през юни за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €899.
 • Преносим компютър HP ENVY 17 се очаква да бъде наличен през юни за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €1,049.
 • HP ENVY AiO 27 се очаква да бъде наличен през май за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €1,499. Версията на устройството с 34-инчов извит дисплей се очаква да бъде налично по-късно през тази година с начална цена от €1,999.
 • Настолен компютър HP ENVY се очаква да бъде наличен през май за Европа, Близкия Изток и Африка с начална цена от €899.

За повече информация относно потребителските HP премиум устройства, посетете: http://www8.hp.com/us/en/premium/laptops/index.html. За повече информация относно HP Elite устройства за бизнеса, посетете www.hp.com/go/elite.

За HP

HP Inc. създава технологии, които подобряват начина на живот за всички потребители, навсякъде по света. През нашето портфолио от принтери, персонални компютри, мобилни устройства, решения и услуги, ние проектираме преживявания, които удивяват. Повече информация за HP Inc. можете да откриете на http://www.hp.com