Новини

Хиляди фенове подкрепиха националния отбор по волейбол във Варна

12.06.2017

Близо 2000 почитатели се заредиха с дух за победа в Lidl фен-зоната пред Двореца на културата и спорта

Хиляди фенове подкрепиха националния отбор по волейбол по време на срещите от Световната лига, които се проведоха от 9 до 11 юни в Двореца на културата и спорта във Варна. Всички те предварително се заредиха с добро настроение в специалната фен-зона пред залата и влизаха на мачовете наелектризирани и готови да ликуват заедно с националите, но и да дадат своята подкрепа и в трудните моменти.

 

Като основен спонсор на Българска Федерация Волейбол Лидл България се грижеше да има подкрепа със свежа храна и напитки, не само за отбора, но и за всички фенове. Под мотото на партньорството „Свеж партньор, здрав отбор“ Lidl предлагаше за всички посетители специална селекция от менюто на националите, лично изработено от лекаря на отбора като най-подходящо за хранителния им режим преди мачовете и по време на тренировъчния процес. Подбраните продукти включват богат избор от плодове и зеленчуци, ядки, качествени млечни продукти и шоколадови десерти от асортимента на търговската верига.

 

В Lidl фен-зоната пред залата близо 2000 почитатели се заредиха с дух за победа, като изрисуваха своя свеж екип за по-силна подкрепа, както и премериха сили в мини-турнир по гигантски волейбол.

 

За Лидл България

 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 84 магазинa в 44 града и над 2 200 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки.

 

За Българска Федерация Волейбол

Българска Федерация Волейбол е сдружение с нестопанска цел, което обединява спортни клубове по волейбол и плажен волейбол. Тя развива, усъвършенства, популяризира и администрира волейбола в България. Създава условия и съдейства българският волейбол да завоюва престижни позиции на международното спортно поле. БФВ селекционира и организира подготовката на националните отбори на Република България.