Новини

Lidl подарява пътуване до мечтана дестинация

28.06.2018

През юли веригата дава възможност на 100 късметлии да спечелят ваучер за пътуване в чужбина, всеки на стойност 1000 лв.

В началото на лятото Lidl ще помогне на 100 от своите клиенти да реализират мечтано пътуване до близка или далечна дестинация. Веригата подготвя специална изненада за потребителите и ще раздаде 100 ваучера за пътуване в чужбина, всеки на стойност от 1000 лв. С помощта на туристическа агенция късметлиите ще могат да изберат дестинацията, периода на пътуване, транспорта, настаняването, както и да планират други елементи на своето приключение.

Ваучерите, които ще спечелят най-запалените пътешественици, ще им помогнат да покрият частично или напълно разходите за екскурзия до избрана от тях близка или по-далечна дестинация. За да спечелят ваучера за пътуване, желаещите е нужно да следват следните стъпки: да пазаруват в Lidl за минимум 20 лв., да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/travel и да изберат дестинацията, която биха посетили със спечелената награда. Колкото повече бележки регистрира всеки един участник, толкова по-голям шанс има да се превърне в един от 100-те щастливи пътешественици, които ще бъдат избрани на случаен принцип след края на играта.

Играта „Който пазарува, пътува“ на Lidl продължава в периода от 2 до 31 юли 2018 г. Съчетавайки ежедневните задължения с приятното планиране, всички любители на пътешествията имат шанса да спечелят един от мечтаните ваучери, който да им помогне да реализират още това лято своята желана екскурзия. Единственото, което трябва да направят, е да запазят касовата бележка и търпеливо да изчакат обявяването на печелившите на 1-ви август 2018 г. За повече информация и пълните условия на играта: www.lidl.bg/travel

 

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 89 магазина в 46 града и над 2300 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. Лидл България е носител на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-добро съотношение цена качество на продукти със собствена марка.