Новини

Кулинарно приключение на „Lidl неделя в Музейко“

08.06.2018

Тази неделя деца и родители приготвят в кулинарен тандем лесни и полезни рецепти

Юнското издание на „Lidl неделя в Музейко“ ще посрещне деца и родители с истинско кулинарно приключение, тази неделя, на 10 юни. Малки и големи ще научат кои са едни от най-полезните съставки за лятно балансирано меню, ще упражнят знание и бързина за подреждане на красива трапеза и ще се включат в семеен тандем, за да приготвят заедно вкусно лятно изкушение.

Кулинарните ентусиасти ще се сблъскат с предизвикателна кръстословица, която ще ги зареди с предложения за разнообразни ястия. Малчуганите, които обичат бързите игри, ще могат да демонстрират сръчност и познания по приготвяне и сервиране на трапезата. А за финал деца и родители ще се обединят в кулинарен тандем, за да измайсторят заедно нови рецепти от плодов микс.

Както винаги, на 10 юни, билетите за детския научен център ще бъдат на цена от 2 лв. за всички посетители.

Допълнителна информация за събитието можете да намерите тук.

За Lidl Неделя в Музейко

„Lidl Неделя в Музейко“ е част от най-голямата инициатива на Лидл България, насочена към децата – „Lidl за твоето дете“. Тя има за цел да допринася за пълноценното и здравословно израстване на децата и да бъде полезна на самите родители в грижата им за тях. „Lidl за твоето дете“ включва серия от активности в областите пълноценно и балансирано хранене, спорт и активен начин на живот и образование и развитие на талантите.