Новини

Lidl открива 91-ия си магазин в България

29.10.2018

С новия обект, който отвори врати в кв. Люлин, веригата вече има 24 магазина в столицата

Най-новият магазин на Lidl в София отвори врати в кв. Люлин. Това е 91-ият търговски обект на веригата в страната и 24-ият в столицата.

 

„С откриването на този обект ще дадем възможност на жителите на кв. Люлин, да имат достъп до още една удобна локация, където да не избират между цена и качество, а да получат и двете. В нашия магазин те ще открият широка гама от внимателно подбран асортимент от хранителни и нехранителни стоки, прегледна подредба в магазина и просторен паркинг. Всичко това прави пазаруването в Lidl лесно и удобно, като в същото време пести време и средства на потребителите“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

 

Най-новият магазин на Lidl се намира на бул. „Царица Йоанна“ 84 и е изграден съобразно новата концепция на компанията, която предлага по-модерни и по-удобни пространства за клиентите и служителите, и се фокусира върху високата енергийна ефективност на сградата. За всички клиенти на магазина веригата е подготвила и специална изненада – за всяка покупка на стойност минимум 25 лв. между 5 и 11 ноември 2018 г., те ще получават талон за 50% отстъпка на избрани артикули от продуктовата линия Родна стряха, част от политиката на компанията за работа с българските производители. Талоните могат да бъдат използвани в същия магазин в периода между 12 и 18 ноември 2018 г.

 

Магазинът осигурява максимално удобство на клиентите и възможност да пазаруват по-бързо и лесно, без да губят време в търсене на избраните от тях продукти. В него клиентите ще открият разнообразие от стоки за трапезата и дома с оптимално съотношение качество-цена – от продуктовата линия „Родна стряха“ с качествени продукти само от български производители, през продуктови иновации като серията колбаси Clean Label по чиста рецепта без консерванти, овкусители и оцветители, колбаси от собствени марки без механично обезкостено месо, до всичко за бебетата и най-малките под марката Lupilu.

 

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 91 магазина в 46 града и над 2500 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. Лидл България е носител на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-добро съотношение цена – качество на продукти със собствена марка.