Новини

Теленор със специални предложения за избрани игри в Google Play

27.06.2017

Клиентите на услугата Плати с Теленор, която позволява покупки на мобилно съдържание без банкова карта, могат да се възползват от специалните предложения за някои хитови игри в Google Play.

Едновременно с премиерата на новия филм от поредицата Transformers, Tеленор има ексклузивно предложение за всички нейни фенове. До 31 юли, всички клиенти на Теленор могат да закупят чрез услугата Плати с Теленор един 2-star Bumblebee Starter Pack в новата игра Transformers:Forged To Fight за 0.00 лв.Предложението е валидно единствено за клиентите на Теленор.

Oт 30 юни до 4 юли, любителите на 8 Ball Pool, най-популярната билярдна мобилна игра в света и едно от най-популярните заглавия сред клиентите на Теленор, могат да се възползват и от специалното предложение за до 80% отстъпка от цената на „монетите“, един брой Legendary Surprise Box и новата билярдна щека Pool Fantastic Cue при покупка чрез услугата Плати с Теленор.

Предложенията са валидни за всички настоящи клиенти на Теленор, които ползват устройства с операционна система Android, като клиентите на предплатен план е необходимо да имат наличен кредит по картата. Плати с Теленор e услуга, която позволява покупката на мобилно съдържание от Google Play без използването на банкова карта. Стойността на покупките се добавя към месечната сметка на абоната или се приспада от наличния предплатен кредит на клиента.


Пълна информация за услугата и всички предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.


Теленор е водеща телекомуникационна компания с повече от 3,3 милиона активни потребители в България. Към края на март 2017 г., услугите на компанията са достъпни за 99,63% от населението и на 89,75% от територията на страната. Към май 2017 г., 4G мрежата на Теленор покрива 89.06% от населението на страната. Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в 12 държави в Европа и Азия, и има 172 милиона абонати.