Новини

12 месеца без такса за UPGRADE при лизинг на Samsung Galaxy Note9 от Теленор

03.10.2018

Теленор предлага услугата UPGRADE без месечна такса за първите 12 месеца за клиентите, които вземат Samsung Galaxy Note9 на лизинг до 31 октомври с план Тотал.

Предложението е валидно при взимане на устройството на лизинг за срок от 24 месеца, двугодишен абонаментен договор за план Тотал и активирана услуга UPGRADE в периода от 3 до 31 октомври 2018 г. След изтичането на първите 12 месеца, дължимата месечна такса за услугата е 6,99 лв.

Samsung Galaxy Note9 има по-голям 6.4” Infinity дисплей, осемядрен Exynos процесор, 6GB RAM, 128GB вътрешна памет и 4000mAh батерия. Двойната камера на гърба има 12 MP широкоъгълен и 12 MP телефото обективи, както и двойна оптична стабилизация. Note9 има 4x4 MIMO антена, която му позволява да поддържа Gigabit LTE, както и ново поколение стилус S Pen, който може да се използва и като Bluetooth контролер.

UPGRADE позволява на клиентите на Теленор да сменят своите смартфони с нови устройства по избор всяка година. Услугата е достъпна за всички частни клиенти на Теленор (физически лица) при сключване на 24-месечен договор за мобилни услуги и при взимане на лизинг на смартфон от избрани марки и модели с двугодишен договор. Срещу допълнителна месечна такса от само 6,99 лв. и след заплащането на поне 12 такси и лизингови вноски, клиентите могат да върнат използваното устройство (ако е в добро състояние), без да плащат останалите лизингови вноски за него и да закупят или вземат при условията на договор за лизинг нов смартфон по избор, като е необходимо и подновяване на договора за мобилни услуги за нов период. Теленор е единственият оператор, който предлага подобна услуга на българския пазар.

Клиентите могат да прекратят услугата UPGRADE по всяко време, без да дължат никакви неустойки, както и сами да преценят дали да продължат да я ползват след подмяна на устройството.

Теленор предлага Samsung Galaxy Note9 на цена от 1269,99 лв., при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал 44.99 или на лизинг за 59,99 лв. с двугодишен договор за същия план.

Повече информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group.

PPF Group е реализирала инвестиции в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в 22 страни в Европа, Азия и Северна Америка. Групата притежава активи на стойност над 38 млрд. евро (към 31 декември 2017 г.). Към 31 декември 2017 г. служителите на PPF Group в световен мащаб са общо 170 000.