Пореден триумф на българска ПР агенция на световни награди за комуникации

05.10.2020

SiteMedia Consultancy получи рекордните шест номинации в различни категории на едни от най-престижните световни награди за комуникации в света Platinum PR Awards

Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News номинира SiteMedia Consultancy в рекордните шест категории в престижната си класация Platinum PR Awards 2020. Освен престижната „ПР екип на годината“, другите категории са: „Best Use of Social Media, Single Platform“, „Community Engagement“, „Digital Communications“, „GameChanger Award“ и „Industry Vertical > Other“. Компаниите и техните проекти са оценявани по постигнатите резултати през последната година, реализирани проекти, работа с клиенти, иновативни подходи, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други постижения. Церемонията по връчване на наградите ще се състои на 27 октомври.

SiteMedia Consultancy се съревновава с глобални агенции и компании като HP, FleishmanHillard, Microsoft, IBM, AT&T, Porter Novelli, Intel, Cisco, Exxon Mobil, Ruder Finn, PwC, SAP, Telus и много други. Тя е единствената агенция от Източна Европа и единствената в света с рекордните шест номинации на Platinum PR Awards 2020.

„За пореден път българският комуникационен пазар получава световно признание. Българска ПР агенция да получи номинация за ПР-екип на годината за целия свят от престижна комуникационна медия като PR News е триумф на комуникационната ни общност. Както често казваме, българският ПР пазар е на световно ниво и името на България се чува на всички комуникационни форуми по всички континенти. Щастлива съм, че получаваме рекордните шест номинации, единствени в света. Приемаме ги като естествен резултат от работата ни през последните години, от подхода ни към хората и работния процес, от развитието на бизнеса на SiteMedia Consultancy, а и на целия комуникационен пазар.“, сподели Ружа Загорска, CEO на SiteMedia Consultancy и допълни: „Особено горди сме с номинацията за Game Changer на годината. Светът продължава да се учи от български компании, явно добре развиваме нашата общност. Това показва и честването на 07 юли – официалният Ден на ПР-специалиста, нашият професионален празник, събрал голяма част от пазара, на който всички асоциации подписаха обновения етичен кодекс - Софийската харта за етични комуникации. Всички успехи на общността ни през последните години показват, че сме на прав път и усилената работа се възнаграждава.“

Пълният списък с всички финалисти в Platinum PR Awards 2020 може да видите тук.

 

За SiteMedia Consultancy

SiteMedia Consultancy (www.sitemedia.bg) е ПР агенция, специализирана в класически и иновативни комуникационни услуги, като Employer Branding, Time Management, Talent Development, Community Branding, Risk Assessment и други. През последната година агенцията разработи успешни комуникационни кампании както за големи международни компании като Lidl, Coca-Cola, hp inc, Microsoft, Zagorka Heineken, Beiersdorf, Telenor, Henkel и други, така и за иновативни стартъп идеи. За последната година агенцията е получила над 30 световни награди и номинации. SiteMedia Consultancy е единствената българска компания, обявена за едно от най-добрите работни места в ПР сферата за целия свят за 2018 и 2019 г. През 2019 г. SiteMedia Consulancy бе обявена за Агенция на годината за целия свят на PR Platinum Awards и на Agency Elite Awards, както и за Най-бързо развиващата се агенция за 2019 г. за целия свят.

За PR News

PR News e издание, което е насочено към комуникационната и маркетинг общност в корпорации, агенции и непрaвителствени организации. Фокусира се върху изграждането и развиването на уменията на ПР и маркетинг специалисти в областта на социални медии, кризисни комуникации, дигитален ПР, оценка, връзка със служители, медия обучения, корпоративна социална отговорност и копирайтинг чрез ежегодни инициативи като уебинари, конференции, награди, работилници и наръчници. Организацията стартира своя бюлетин преди 70 години и до днес подкрепя развитието на комуникационни и маркетинг специалисти, информирайки ги за последните новини в индустрията.