Новини

Теленор представя предимствата на смартфоните и своята 4G мрежа в 20 града в страната

17.05.2018

Теленор представя предимствата на смартфоните и своята 4G мрежа в 20 града в страната 

Обиколката ще обхване 20 града в страната и ще продължи до 15 юни 2018 г., а екипите на оператора ще бъдат разположени в централната част на всеки град.  
Освен демонстрации на 4G мрежата на компанията и избрани устройства, посетителите на специално изградените щандове ще получат и промоционален талон. С него при покупка на смартфон в брой или с двугодишен лизинг и договор за мобилни услуги за срок от 24 месеца, клиентите на оператора ще получат като подарък преносима външна батерия с капацитет 2 600 mAh. Предложението важи за нови и настоящи частни абонати на Теленор до 30 юни 2018 г. или до изчерпване на подаръците. 
 
Инициативата вече се проведе в градовете Видин и Асеновград, а през следващите дни представители на Теленор ще бъдат в Пазарджик, Габрово, Казанлък, Стара Загора, Нова Загора, Ямбол, Сливен, Плевен, Търговище и Шумен. През месец юни потребителите ще могат да се срещнат с представители на оператора в Разград, Силистра, Добрич, Русе, Перник, Кюстендил, Дупница и Благоевград. 
 
 
Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона активни потребители в България. Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в Европа и Азия и има 170 милиона абонати. Считано от март 2018 г., операторите от групата в Централна и Източна Европа, в това число и Теленор България, са отбелязани във финансовите отчети като „активи в продажба и прекратени операции“. На 21 март 2018 г. Теленор обяви, че е сключила споразумение за продажба на активите си в Централна и Източна Европа.