Новини

Теленор предлага Samsung Galaxy A6 и Galaxy A6+

14.05.2018

 Теленор вече предлага новия смартфон Samsung Galaxy A6 в своите търговски обекти, както и в магазините на официалните партньори, а след броени дни ще предложи и Samsung Galaxy A6+.

Samsung Galaxy A6 притежава практичен и стилен дизайн, 5,6-инчов HD+ Super AMOLED екран, 16-мегапикселови предна и задна камери с LED светкавици и Dolby Atmos звук. Устройството работи с осемядрен процесор с тактова честота от 1,6 GHz и операционна система Android 8 (Оreo) и предлага 32 GB вградена памет, която може да се разшири до 256 GB с помощта на microSD-карта.  
Теленор предлага Samsung Galaxy A6 в черно, златно и лавандула на цена от 449,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 24.99  или за 23,59 лв. на месец при двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия абонаментен план. 
Samsung Galaxy A6+ предлага 6-инчов FHD+ Super AMOLED екран, двойна 16-мегапикселова основна камера и 24-пикселова предна, с LED светкавици и Dolby Atmos звук. Устройството притежава също осемядрен процесор с тактова честота от 1,8GHz и работи с операционната система Android 8 (Оreo). Теленор предлага Samsung Galaxy A6+  с 32 GB вградена памет, която може да се разшири до 400 GB с помощта на microSD-карта.  
Samsung Galaxy A6+ се очаква да бъде наличен в магазините на Теленор и официалните партньори в черно, златно и лавандула на цена от 519,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 24.99  или за 27,59 лв. на месец при двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия абонаментен план. 
Частните клиенти на абонаментните планове на Теленор, които подпишат нов двугодишен абонаментен договор за мобилни услуги и изберат да получат на лизинг Samsung Galaxy A6 или Samsung Galaxy A6+ за срок от 24 месеца, могат да се включат и в услугата UPGRADE с месечна такса от само 6,99 лв. на месец. След заплащане на 12 лизингови вноски и месечни такси за услугата, тези клиенти могат да върнат своите устройства ако са в добро състояние без да заплащат оставащите лизингови вноски и да ги заменят с нови по избор, които да закупят в брой или да получат отново на лизинг.  
 Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.  
 
Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона активни потребители в България. Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в Европа и Азия и има 170 милиона абонати. Считано от март 2018 г., операторите от групата в Централна и Източна Европа, в това число и Теленор България, са отбелязани във финансовите отчети като „активи в продажба и прекратени операции“. На 21 март 2018 г. Теленор обяви, че е сключила споразумение за продажба на активите си в Централна и Източна Европа.