Новини

Теленор започва предварителни продажби на Huawei P20 Pro Dual

10.04.2018

Теленор започва от днес регистрация за интерес и предварителни продажби на новия хитов смартфон Huawei P20 Pro Dual. Регистрацията ще продължи до 16 април включително.

Потребителите трябва да регистрират своя интерес към устройството на специалната интернет страница и ще могат да го закупят или получат при условиятa на договор за лизинг в предпочетения от тях магазин или офис на Теленор между 17 и 22 април, преди старта на официалните продажби на Huawei P20 Pro Dual в България на 23 април. Регистрацията за интерес в страницата на кампанията не представлява ангажимент за задължителна покупка.


Huawei P20 Pro Dual предлага първата в света тройна 40-мегапикселова камера с изкуствен интелект, разработена в сътрудничество с Leica, с лазерен автофокус, двойна двутонална LED-светкавица и петкратно хибридно увеличение, което позволява висококачествени снимки, включително в условията на ниска осветеност, благодарение на усъвършенстван нощен режим на снимане. Също така, камерата на Huawei P20 Pro Dual дава възможност за видео на забавен каданс с 950 кадъра в секунда, а благодарение на Master AI, устройството е в състояние да разпознае и предложи най-добрите настройки за снимане на 19 категории обекти. Предната 24-мегапикселова камера позволява качествени селфи фотографии, които могат да бъдат допълнително обработени с функцията 3D Portrait Lighting.


Huawei P20 Pro Dual притежава 6,1-инчов FullView 2.0 AMOLED екран и работи с осемядрен процесор Kirin 970, 6GB RAM и операционна система Android 8.1 (Oreo). Смартфонът предлага 128 GB вградена памет, както и сензор за пръстов отпечатък и мощна 4000 mAh батерия снабдена с технология за бързо зареждане SuperCharge.


Теленор предлага Huawei P20 Pro Dual в Black (черно), Midnight Blue (синьо) и Twilight (преливащо сиво-лилаво) на цена от 1129,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 44.99 или за 54,59 лв. на месец при двугодишен договор за лизинг и двугодишен договор за същия абонаментен план.


Потребителите, които предпочетат да вземат Huawei P20 Pro Dual на лизинг за 24-месеца с двугодишен договор за мобилни услуги, ще могат да се включат и в услугата UPGRADE. Услугата, която е без аналог на българския пазар, позволява на клиентите на Теленор да подменят своите смартфони с нови устройства по избор всяка година. Услугата UPGRADE e достъпна за всички частни клиенти на оператора (физически лица), които сключат 24-месечен договор за мобилни услуги с абонаментен план Тотал и вземат на лизинг смартфон от избрани марки и модели с двугодишен договор. Срещу допълнителна такса от само 6,99 лв. на месец и след заплащането на най-малко 12 такси и лизингови вноски, клиентите могат да върнат използваното устройство (ако е в добро състояние), без да заплащат останалите лизингови вноски за него и да закупят или вземат при условията на договор за лизинг нов смартфон по избор.


Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.