Теленор подарява три двойни билета за мач на Григор Димитров в Лондон

06.11.2017

От днес до 10:30 часа на 7 ноември Теленор провежда Instagram кампанията „Григор Димитров на ATP Finals”, в която ще раздаде три двойни билета за мач на българския тенисист в турнира ATP Finals. Състезанието ще се проведе от 12 до 19 ноември 2017 г. в Лондон.

Освен един двоен билет за мач на Григор Димитров на ATP Finals, всеки победител и неговия спътник ще получи двупосочен самолетен билет София-Лондон-София с включени летищни такси, трансфер от летището до хотела и обратно, нощувка/нощувки със закуска в двойна стая в Лондон и пътни застраховки.

За да имат шанс за награда, потребителите трябва да харесат официалната Instagram страница на Теленор България и да отговорят правилно и в ограничен срок на зададения в нея въпрос. Въпросът е зададен чрез Instagram функцията за гласуване (Poll), в полето Истории (Stories).

Могат да участват само потребители над 14 годишна възраст. Също така, Instagram профилите на участниците трябва да бъдат публични по време на кампанията и поне една седмица след нейното приключване.

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка от Теленор. Победителите в играта ще бъдат определени чрез жребий на 7 ноември 2017 г., а пълните правила за участие в играта са публикувани на страницата на Теленор във Facebook. Линк към Общите условия ще бъде предоставен и в Instagram профила на компанията.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,2 милиона активни потребители в България. Към края на септември 2017 г., услугите на компанията са достъпни за 99,64% от населението и на 89,80% от територията на страната, a 4G мрежата на Теленор покрива 90,81% от населението на страната. Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в 12 държави в Европа и Азия и има 176 милиона абонати.