Новини

По-високи месечни лимити за покупки на дигитално съдържание с услугата Плати с Теленор

02.07.2018

Клиентите на Теленор, които ползват услугата Плати с Теленор, вече ще разполагат с по-високи месечни лимити за покупки на дигитално съдържание.


Абонатите на Теленор, които разполагат с кредитен лимит от до 100 лв. на месец вече ще могат да купуват дигитално съдържание от Google Play и Apple App Store на стойност до 30 лв. за 30 дни, а абонатите с кредитен лимит от над 100 лв. ще могат да пазаруват дигитално съдържание за до 60 лв. за 30 дни.
Няма промяна в лимита за клиентите на предплатените услуги на Теленор, които могат да купуват дигитално съдържание с Плати с Теленор в рамките на наличния предплатен кредит, но не повече от 20 лв. за период от 30 дни. 
Плати с Теленор e услуга, която позволява покупката на дигитално съдържание от Google Play и Apple App Store, включително игри, музика, стикери и други, без използването на банкова карта. Стойността на покупките се добавя към месечната сметка на абоната или се приспада от наличния  предплатен кредит на клиента. Услугата е достъпна за всички частни клиенти на Теленор. 
Теленор бе първият мобилен оператор в България, който предложи тази възможност на своите клиенти и е все още единственият, който я предлага на потребителите с устройства с операционна система iOS. През последните дванадесет месеца, клиентите на оператор са извършили общо близо 600 000 покупки на дигитално съдържание чрез услугата Плати с Теленор. 
Повече информация за тези и други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.   
 
 
 
 
Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона активни потребители в България. Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в Европа и Азия и има 170 милиона абонати. Считано от март 2018 г., операторите от групата в Централна и Източна Европа, в това число и Теленор България, са отбелязани във финансовите отчети като „активи в продажба и прекратени операции“. На 21 март 2018 г. Теленор обяви, че е сключила споразумение за продажба на активите си в Централна и Източна Европа.