Новини

Теленор предлага онлайн услугата Play DiemaXtra

01.11.2018

Теленор предлага онлайн услугата за спортно видео съдържание Play DiemaXtra на своите частни абонати. Услугата е достъпна както като отделен допълнителен пакет, така и като част от избрани абонаментни планове на оператора.

Play DiemaXtra предлага спортно видео съдържание с HD качество, включително мачове от Първа и Втора лига на българското първенство по футбол,  Висшата лига на Англия, Лига 1 на Франция, мачове от първенството на Националната баскетболна асоциация (NBA), българското първенство по волейбол, всички състезания от календара на „Формула 1“, както и избрани събития от света на бокса. С Play DiemaXtra, клиентите на Теленор ще могат да гледат на живо и телевизионните канали Diema Sport  и Diema Sport 2, без да е необходимо да имат абонамент за тях с доставчик на платена телевизия.

До 31 януари 2019 г., Теленор предлага Play DiemaXtra без допълнително заплащане за първите 12 месеца при подписване на двугодишен договор за абонаментните планове Тотал с месечна такса от 31,99 лв. или по-висока, както и за плановете Интернет 20.99 и Интернет 29.99. След изтичането на първата година от срока на договора, цената на услугата е 5,99 лв. на месец, като прекъсването на абонамента за нея е възможно по всяко време и без неустойки.

Клиентите на Теленор могат да добавят услугата Play DiemaXtra към своя абонаментен план и като допълнителен пакет с цена от 6,99 лв. на месец, като се предоставя безплатен едномесечен период за тестване на услугата. Допълнителният пакет няма да може да се добавя към абонаментния план Интернет по мярка и към предплатените планове на Теленор.

Услугата е достъпна след активация в приложението MyTelenor и регистрация в безплатното за сваляне мобилно приложение Play DiemaXtra. Приложението е налично за устройства с операционните системи Android и iOS, а услугата е достъпна също и чрез компютър на адрес play.diemaxtra.bg. След успешна активация и регистрация, клиентите на Теленор ще могат да достъпват съдържанието на Play DiemaXtra от до пет устройства, като ще могат да гледат съдържанието чрез услугата на до две устройства едновременно. 

Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.  

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group. PPF Group е реализирала инвестиции в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в 22 страни в Европа, Азия и Северна Америка. Групата притежава активи на стойност над 38 млрд. евро (към 31 декември 2017 г.). Към 31 декември 2017 г. служителите на PPF Group в световен мащаб са общо 170 000.