Теленор предлага регистрация на интерес за покупка на Samsung Galaxy Note8

24.08.2017

Теленор предлага регистрация на интерес за покупка на Samsung Galaxy Note8 след официалния старт на продажбите в България на 15 септември.

Желаещите могат да регистрират своя интерес за покупка на официалната интернет страница на оператора www.telenor.bg до 23:59 ч. на 13 септември 2017 г. Всички регистрирани и сключили сделка за покупка на Samsung Galaxy Note8 или договор за лизинг ще получат новите си устройства в избран от тях магазин от търговската мрежа на Теленор след 15 септември. Първите 100 от тях
ще го получат в специален пакет с DeX станция – устройство, което позволява лесно, бързо и удобно свързване и ползване на Samsung Galaxy Note8 чрез персонален компютър.

Теленор предлага Samsung Galaxy Note8 в черно и златно. Цената на устройството е 1629,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 44.99 или за 74,98 лв. на месец при лизинг с двугодишен договор за същия абонаментен план.

Регистрацията за покупка на Samsung Galaxy Note8 е достъпна за всички настоящи и нови клиенти на Теленор, като условие за получаване на устройството е и сключване на нов договор за мобилни гласови услуги за срок от 24 месеца.

Пълна информация за условията за покупка на Samsung Galaxy Note8 е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с повече от 3,2 милиона активни потребители в България. Към края на юни 2017 г., услугите на компанията са достъпни за 99,64% от населението и на 89,72% от територията на страната, a 4G мрежата на Теленор покрива 89,29% от населението на страната. Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в 12 държави в Европа и Азия, и има 174 милиона абонати.