Новини

Теленор предлага новия смартфон Xiaomi Redmi S2 32GB

12.07.2018

Новият смартфон Xiaоmi Redmi S2 32GB вече се предлага във всички търговски обекти на Теленор, както и в магазините на официалните партньори на оператора.

Xiaоmi Redmi S2 32GB позволява ползването на две SIM-карти и притежава 5,99-инчов екран, двойна 12+5- мегапикселова основна камера и 16-мегапикселова предна камера с  LED светкавица и изкуствен интелект за перфектни снимки и селфита. Устройството има осемядрен процесор и 3GB RAM и работи с операционната система Android 8.1 (Оreo). Смартфонът предлага и 32GB вградена памет, която може да се разшири до 256GB с помощта на microSD карта.  
Теленор предлага Xiaоmi Redmi S2 32GB в златно, сиво и розово злато за частни клиенти на цена от 269,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 24.99 или за 14,59 лв. на месец при двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия абонаментен план. 
Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.  
 
Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона активни потребители в България. Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в Европа и Азия и има 170 милиона абонати. Считано от март 2018 г., операторите от групата в Централна и Източна Европа, в това число и Теленор България, са отбелязани във финансовите отчети като „активи в продажба и прекратени операции“. На 21 март 2018 г. Теленор обяви, че е сключила споразумение за продажба на активите си в Централна и Източна Европа.