Новини

Абонаментни планове за хора със зрителни и слухови увреждания от Теленор

07.12.2017

Теленор предлага абонаментни планове за мобилни услуги за хора със слухови и зрителни увреждания.

Планът за хора със слухови увреждания включва повече MB за национален мобилен интернет и SMS. От своя страна, хората със зрителни увреждания ще разполагат с повече национални минути за разговори в България и роуминг в зона ЕС. Плановете предлагат още 4G достъп до мрежата на оператора и 25 GB пространство за съхранение на снимки и видео в Capture.


Клиентите, които отговарят на условията на плана за хора със слухови увреждания, ще разполагат с 5000 MB на максимална скорост всеки месец в България, както и 2200 MB, валидни на територията на ЕС за целия срок на договора. Планът включва още 150 национални минути, които могат да се ползват и в роуминг в зона ЕС и 500 национални SMS.
Планът за хора със зрителни увреждания включва 2000 национални минути и за роуминг в зона ЕС, 2000 MB на територията на България и 2200 MB за роуминг в зона ЕС за срока на договора. Планът предлага и 1000 допълнителни минути към номера за обслужване на клиенти на Теленор - 123.


Плановете се на цена 11,99 лв. на месец с едногодишен или двугодишен договор и са валидни за всички нови или настоящи клиенти на Теленор с установена степен на трайна неработоспособност за слухови или зрителни увреждания 50 или повече процента.


Освен това, както досега, клиентите на Теленор с трайни увреждания могат да получат 20 процента отстъпка от цена на избран от тях стандартен абонаментен план за мобилни или фиксирани услуги, с изключение на плановете за хора със слухови или зрителни увреждания.


Предложенията са валидни за една SIM карта на потребител. Повече информация за новите абонаментни планове на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, в магазините на оператора и официалните партньори, както и чрез обаждане до кратък номер 123.