Новини

Теленор провежда кампания за дигитални истории с награди от Samsung

12.06.2017

От днес до 31 юли, Теленор ще проведе кампанията 4G Истории за дигитални разкази от над 200 населени места в България, които от началото на 2017 г., са с 4G свързаност.

Всички потребители над 18 годишна възраст, независимо от оператора, на който са абонати, имат възможност да участват за спечелването на една от общо 20 награди, предоставени от Samsung, сред които: смартфони Samsung Galaxy S8, таблети Galaxy S2 VE, часовници Samsung Gear S3 Classic, камери Samsung Gear 360, слушалки Samsung Level U Pro и гривни Samsung Gear Fit 2.


За да участват, желаещите трябва да качат авторска история, както и снимка или видео за някое от посочените над 200 населени места на www.tlnr.bg. Историите ще се преглеждат от екип на компанията, а след одобрение, ще са видими и за останалите посетители на сайта. Всеки участник може да качи до четири истории за едно или повече населени места, без значение дали са одобрени и публикувани на сайта и или не.


Теленор няма да одобрява истории, които внушават национална, политическа, етническа, религиозна или расова нетърпимост, както и такива, които нарушават авторските права, добрите нрави или силно наподобяват вече публикувани истории.


Наградите от Samsung ще бъдат разпределени чрез жребий, в който ще бъдат включени авторите на всички одобрени и публикувани истории. Имената на късметлиите ще бъдат обявени на сайта на кампанията www.tlnr.bg, а представители на телекома ще се свържат с тях за уточняване на подробностите относно получаването на наградите.


Също така, за някои от най-добрите истории ще бъдат професионално озвучени и монтирани видеа, чрез които ще се популяризират най-интересните факти и разкази от кампанията.


Участието в кампанията 4G Истории е безплатно и не е обвързано с покупка на продукт или услуга от Теленор или Samsung. Детайлна информация за условията на жребия и правилата за участие са достъпни на интернет страницата на кампанията на адрес: www.tlnr.bg.


Теленор е водеща телекомуникационна компания с повече от 3,3 милиона активни потребители в България. Към края на март 2017 г., услугите на компанията са достъпни за 99,63% от населението и на 89,75% от територията на страната. Към май 2017 г., 4G мрежата на Теленор покрива 89.06% от населението на страната. Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в 12 държави в Европа и Азия, и има 172 милиона абонати.