Новини

Теленор предлага смарт-решенията mydlink HOME за управление и наблюдение на дома

05.10.2017

Теленор предлага смарт-решенията mydlink HOME, които позволяват управление и наблюдение на дома от разстояние чрез специално мобилно приложение.

Чрез mydlink Smart Home HD Starter Kit потребителите могат да автоматизират част от функциите на своя дом и да ги управляват от разстояние чрез мобилното приложение. Комплектът включва камера за наблюдение, сензор за движение, смарт-контакт за домашни електроуреди и рутер за мобилен интернет. Чрез mydlink Smart Home потребителите могат да включват и изключват
осветлението и отоплението по предварително зададен график или след засичане на движение, както и да включват или изключват от разстояние различни домакински електроуреди, да наблюдават дома си и да записват на видео случващото се в него, както и да следят за нежелано проникване.

С mydlink Home Security HD Starter Kit, потребителите разполагат с непрекъснато видео-наблюдение на дома си, с възможност за видеозапис, незабавно уведомяване в случай на нежелано проникване и мощна алармена сирена с възможност за персонализация на звука. Комплектът включва HD видеокамера, сензор за движение, сирена и рутер за мобилен интернет.

Теленор предлага mydlink Smart Home HD Starter Kit и mydlink Home Security HD Starter Kit на всички частни и корпоративни клиенти на цена от 249,99 лв. в брой за комплект с договор за абонаментен план Интернет+ 16.99 за период от 24 месеца или за 11,99 лв. на месец с двугодишен договор за лизинг и договор за абонаментен план Интернет + 16.99 за същия период.

 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с повече от 3,2 милиона активни потребители в България. Към края на юни 2017 г., услугите на компанията са достъпни за 99,64% от населението и на 89,72% от територията на страната, a 4G мрежата на Теленор покрива 89,29% от населението на страната. Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в 12 държави в Европа и Азия, и има 174 милиона абонати.