Новини

Теленор предлага HTC U11 от днес

19.06.2017

Теленор започва да предлага от днес новия смартфон HTC U11.

HTC U11 притежава 5,5-инчов Quad HD Super LCD5 дисплей, защитен с Corning Gorilla Glass 5, 12-мегапикселова основна камера с ултрабърз автофокус,оптична стабилизация на изображението (OIS), възможност за 4К видеозапис и забавен каданс, функция за разпознаване на лица и двойна цветна светкавица.

Предната 16-мегапикселова камера, с гласово активиране, Full HD видеозапис, позволява перфектни селфи-снимки в движение и в покой. Устройството работи с осемядрен 2,45GHz процесор с 4 GB RAM и с операционната система Android 7.0 (Nougat) и предлага потребителския интерфейс HTC Sense. Благодарение на чувствителната на натиск рамка на устройството и функцията Edge Sense, достъпът до различни функционалности на телефона (снимане, видеозапис, работа със социални мрежи и обаждания) е възможна с едно единствено стисване на устройството в ръка.

Теленор ще предложи HTC U11 от днес в черен цвят, а малко по-късно през юни – и в бяло. Цената на устройството е 1039,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Тотал 44.99 или за 50,99 лв. на месец при лизинг с двугодишен договор за същия абонаментен план.

Пълна информация за устройството и предложенията на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с повече от 3,3 милиона активни потребители в България. Към края на март 2017 г., услугите на компанията са достъпни за 99,63% от населението и на 89,75% от територията на страната. Към май 2017 г., 4G мрежата на Теленор покрива 89.06% от населението на страната. Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в 12 държави в Европа и Азия, и има 172 милиона абонати.