Новини

Двойно повече минути за разговори и МВ с промоционалните предплатени стартови пакети на Теленор

21.11.2017

Потребителите на предплатените услуги на Теленор, които активират стартов пакет Теленор със стандартен предплатен план на препоръчителни цени от 6 или 8 лв. от днес до 31 януари 2018 г., ще могат да се възползват от специални промоционални условия.

Промоцията предлага включени минути за национални разговори и двойно повече минути за разговори в мрежата на оператора и МВ за мобилен интернет на максимална скорост от предлаганото с тези пакети досега.

Потребителите, които активират стартов пакет Теленор на цена 6 лева със стандартен предплатен план в промоционалния период, вече ще разполагат с 200 минути за разговори в мрежата на Теленор и 2000 МВ за мобилен интернет, както и 100 минути за разговори към всички национални мрежи, валидни за период от 14 дни, което се предлага за първи път с този пакет. Първоначалният кредит на пакета при активация е 3 лв., валиден за период от 60 дни.

Потребителите на предплатен стартов пакет Теленор на цена от 8 лева със стандартен предплатен план, които активират пакета си по време на промоционалния период ще разполагат с двойно повече минути, SMS и МВ за мобилен интернет трафик от досега. При активиране на пакета в промоционалния период, потребителите ще получат общо 200 минути за разговори към всички национални мрежи, 200 минути за разговори и 200 SMS в мрежата на Теленор и 4000 МВ за мобилен интернет на максимална скорост, валидни за 14 дни, както и 3 лв. първоначален кредит, валиден за период от 60 дни.


Повече информация за тези и други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.