Новини

BILLA предлага 10% отстъпка върху цялата сметка за клиентите на свой обект във Варна, който влиза в реконструкция

29.02.2024

BILLA България предлага специална отстъпка от 10% върху цялата сметка за клиентите на свой магазин във Варна, който влиза в реконструкция. Отстъпката може да се използва при пазаруване с BILLA Card във всеки друг обект на веригата, докато филиалът на ул. „Кирил и Методий“ №45 е затворен за реновация от 18 март до 1 май.

Единственото условие за активиране на отстъпката е клиентите да са направили покупка със своята BILLA Card в магазина на ул. „Кирил и Методий“ №45 в периода между 29 февруари и 17 март. Отстъпката* се предоставя автоматично и се прилага върху стойността на всяка отделна сметка при следващи пазарувания с BILLA Card в друг обект на BILLA от 18 март до 1 май.

Обновеният магазин на ул. „Кирил и Методий“ №45 във Варна ще отвори врати с модерна и приветлива търговска зала и повече удобства за клиентите, сред които експресни каси на самообслужване. С цел по-добра ефективност и минимално отрицателно въздействие върху природата, обектът е оборудван с дигитални етикети, енергоефективни хладилни инсталации и LED осветление.

*Отстъпката не се прилага за продукти от седмичните акции (червени цени), артикули с етикет „Сега в BILLA“, оферти с BILLA Card, лоялни програми, тютюневи изделия, високоалкохолни напитки, храна за кърмачета, както и за други стоки с намалени цени.