Новини

Магазин от новия формат BILLA Днес отваря в село Граф Игнатиево

07.12.2023

BILLA България откри своя първи магазин в село Граф Игнатиево на ул. „Карловско шосе“ №93. Обектът е четвърти в страната от новия формат на веригата – BILLA Днес и в изграждането му са инвестирани близо 2 млн. лв. Новооткритият магазин се намира на удобна локация в близост до входа на Граф Игнатиево и до ЖП гарата. С откриването му BILLA утвърждава стремежа си да стимулира икономическия напредък в по-малките населени места, като разкрива над 20 нови работни места.

Новата концепция магазини BILLA Днес съчетава близката локация и удобството на модерния квартален магазин с богатия асортимент от качествени продукти на достъпни цени. Новият формат магазини поставя силен фокус върху свежите категории, с разнообразие от плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, хляб и закуски, изпечени на място, свежо българско месо, скара и готвени ястия от топла точка, както и богат избор от нехранителни продукти за дома.

Обектите BILLA Днес са с площ от 450 до 600 кв. м. и са разположени в центъра на жилищните квартали в по-големите градове, както и в по-малки населени места. Уютните търговски зали предлагат повече слънчева светлина и са оборудвани с електронни етикети, енергоефективни хладилни инсталации, LED осветление и каси на самообслужване за по-бързо и лесно плащане на покупките.

По случай откриването на новия си обект в Граф Игнатиево, BILLA ще зарадва първите клиенти на магазина със специална брошура и ексклузивни предложения. Притежателите на BILLA Card ще могат да се възползват и от едноседмична отстъпка от -25% на всички колбаси и всички видове храни за домашни любимци.

Още изгодни седмични предложения от BILLA може да откриете тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura.