Новини

Онлайн магазинът на BILLA в Glovo вече е достъпен и в Пловдив

01.02.2024

Онлайн магазинът на BILLA в платформата за доставки Glovo разширява своя обхват, като освен в София, услугата вече е достъпна и в Пловдив. Над 4000 продукта, предлагани в супермаркетите на веригата, са налични за поръчка онлайн на цени като в магазина, вече и за пловдивчани. Богатият асортимент от артикули включва свежи плодове и зеленчуци, хляб и закуски от BILLA пекарна, прясно месо и риба, скара и готвени ястия от топла витрина, както и разнообразие от хранителни и нехранителни продукти за дома и семейството.

След като през 2023 г. стартирахме успешно партньорството си с Glovo в София, естественото продължение на стратегията ни да бъдем близо до нашите клиенти, е да разширяваме обхвата на тази услуга. Винаги се стремим да сме в крак с нуждите на съвременните потребители и да им осигурим повече възможности за бърз и лесен достъп до нашите продукти. През следващите месеци ни предстои да стартираме онлайн доставки в още два града в страната - Варна и Плевен.“ - сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Поръчката на артикули от BILLA става с няколко лесни стъпки - в приложението на Glovo потребителите трябва да отбележат BILLA в секцията „Супермаркет“, да изберат желаните продукти и да посочат адрес. Доставката се извършва в рамките на 45-60 минути и покрива цялата територия на Пловдив.

Потребителите на онлайн канала на BILLA могат да се възползват от всички промоционални предложения на веригата в седмичната брошура, специалните отстъпки за клиенти, пазаруващи с BILLA Card, както и от лоялната програма за трупане на бонуси с всяка покупка. Предимствата на онлайн пазаруването от BILLA включват подбора на винаги свежи продукти, лесно заплащане с банкова карта и бърза доставка до всяка точка на града.