Новини

Samsung Galaxy S24 с официален старт на продажбите в мрежата на Vivacom

02.02.2024

От днес Vivacom официално стартира продажбите на най-новата серия на Samsung Galaxy S24. Това са най-вълнуващите устройства на марката, които съчетават в себе си страхотна камера, бързи процесори и много възможности за работа с най-новите функции Galaxy AI (изкуствен интелект). Потребителите на Vivacom вече имат възможността да закупят всяко едно от устройствата от серията на атрактивна цена с до 200 лева отстъпка в комплект със стъкло и калъф с възможност за лизинг и в комбинация с план Unlimited.

Samsung Galaxy S24 128 GB може да бъде закупен за 55,98 лв. на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300, a Samsung Galaxy S24+ 256 GB за 75,98 лв. на лизинг за 24 месеца при сключване на 2-месечен договор за план Unlimited 300. Впечатляващият Galaxy S24 Ultra 256 GB може да бъде при вас за 100,98 лв. на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300.

Серията Galaxy S24 пристига с всички подобрения, които потребителите очакват. И без съмнение ще направи всички почитатели част от новата ера на изкуствения интелект. Новостите, които моделите предлагат, включват изцяло нов начин на търсене, благодарение на функцията Circle to Search with Google. А почитателите на професионалните кадри вече могат да се насладят на множество нови опции за редактиране, задвижвани от Galaxy AI. Освен всичко това, потребителите вече могат да се възползват от симултанен превод в реално време, благодарение на Live Translate. Езиковите бариери падат, както никога досега – дори при писане на съобщения.

Galaxy S24 и Galaxy S24+ идват с по-големи дисплеи и по-мощни батерии, за да предоставят несравнимо мобилно изживяване.  Galaxy S24 и S24+ са ободурвани с Armor Aluminum 2.0 и са готови да устоят на твоето ежедневие.

Samsung Galaxy S24 Ultra впечатлява с най-стилния корпус на Galaxy Ultra и 6,8-инчов плосък дисплей, който е абсолютен връх в дизайна на мобилни устройства. Благодарение на новата технология Vision Booster, устройството предлага изключително оптимални цветове и контраст на дисплея. С усъвършенстваният графичен софтуер ProVisual и мегамощ от 50-пикселовата камерата с 5х оптично увеличение, феновете на фотографията имат възможността да уловят перфектния кадър, с ярки, цветни и чисти цветове. Без значение дали е с 2x или  10x увеличение – снимките и видеата запазват високото си качество.

Galaxy S24 Ultra е оборудван с процесор Snapdragon® 8 Gen 3 за Galaxy, който позволява още по-бърза обработка на данните и осигурява цялата мощ, от която потребителите се нуждаят. Друга иновация е по-големият размер на охлаждащата камера за подобреното отвеждане на топлината и осигуряването на впечатляващо плавна графика. Батерията на Galaxy S24 Ultra притежава огромен капацитет и още по-голяма енергийна ефективност, за да издържи цял ден.  Благодарение на Corning® Gorilla® Armor, Samsung Galaxy S24 Ultra е с по-голяма устойчивост при случайни удари и надраскване. Смартфонът идва със сертификат IP68, така че прах и вода няма да му навредят. Бронята му е здрава, с вграден титан и е готов за всяко приключение.

Повече информация за новата серия Samsung Galaxy S24 можете да откриете ТУК.