Новини

Теленор предлага нови предплатени стартови пакети

06.06.2016

София, 6 юни 2016 г. - Клиентите на новия предплатен пакет Теленор Tourist ще разполагат с първоначално включени 30 минути за международни и национални разговори, 1000 МB мобилен интернет и 100 МВ за ползване s приложението Viber, валидни за 7 дни.   
Новият пакет Теленор Tourist е на цена от само 6 лв. и е подходящ както за български потребители, така и чуждестранни туристи, пребиваващи в страната за кратък период от време. Минутите в пакета Теленор Tourist са валидни за разговори към мобилните и фиксирани мрежи в почти всички страни от Европа, включително България, а след изчерпването им потребителите могат да изберат от два допълнителни пакета минути за национални и международни разговори. 

Включените в пакета МВ за мобилен интернет и Viber са валидни за ползване в 4G мрежата на Теленор, а след тяхното изчерпване, потребителите могат да избират сред три допълнителни пакета за мобилен интернет, включително пакет от 10 000 МВ, валидни за 30 дни, с цена от 49,99 лв. 

Новият Предплатен пакет за мобилен интернет включва 2000 МВ за сърфиране в интернет и за ползване на мобилни приложения в България, както и 200 МВ за ползване в приложението Viber. Всичките включени МВ са валидни за период от 7 дни и могат да се ползват в 4G мрежата на компанията. Цената на стартовия пакет е 9,90 лв.  

След изчерпването на първоначално заредените МВ, потребителите могат да избират сред три допълнителни пакета за мобилен интернет, включително и новия допълнителен пакет от 10 000 МВ, валидни за 30 дни, с цена от 49,99 лв. 
Повече информация за новите предплатени пакети от Теленор е налична на официалния уебсайт на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123, както и във всички магазини на Теленор и официалните партньори.  

Теленор е водеща телекомуникационна компания с 3,5 милиона активни потребители в България. Към края на март 2016 г., услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението и на 99,5% от територията на страната, а 4G мрежата на Теленор покрива приблизително 75% от населението на страната. До 4 ноември 2014 г. компанията работи на българския пазар под марката GLOBUL, а от 1 август 2013 г. е част от международната Теленор Груп, която оперира в 13 държави в Европа и Азия, и има 208 милиона абонати.