Новини

Total War™: PHARAOH на Creative Assembly Sofia излиза на пазара през октомври 2023

25.05.2023

ТОВА Е ВТОРОТО САМОСТОЯТЕЛНО ЗАГЛАВИЕ НА БЪЛГАРСКОТО СТУДИО

SEGA® Europe Limited. and Creative Assembly Ltd. SEGA® Europe Ltd. обявяват Total War: PHARAOH, следващата част от всепризнатия стратегически франчайз, която ще излезе на пазара през октомври 2023 г. Total War: PHARAOH ще потопи играчите в бурните събития от периода на Новото царство на Египет, където те ще имат възможност да определят съдбата на три велики култури, докато се борят за оцеляване сред катаклизмичния колапс на бронзовата епоха.

Това е второто самостоятелно заглавие на българското студио след изключително успешната А TOTAL WAR SAGA: TROY, която беше заявена от повече от 7.5 милиона потребители само в първите 24 часа от пускането си на пазара.

Гледайте трейлъра на Total War: PHARAOH тук.

„Малко периоди са по-емблематични от Древен Египет; изпълнен с политически интриги, катаклизмични събития и грандиозни военни кампании, това е идеалната среда за Total War заглавие“, каза директорът на играта, Тодор Николов. „Като фараон, трябва да спасите Египет от ръба на унищожението и да преведете народа си през катастрофалния колапс на бронзовата епоха. От вас зависи дали ще оцелеете или ще потънете в забрава.“

ПРОПРАВЕТЕ СВОЯ СОБСТВЕН ПЪТ

Фараонът е мъртъв и хората от Египет, Ханаан и хетската империя се нуждаят от нов лидер. Мнозина бленуват за фараонския трон, но пътят към него е изключително опасен. Като водач на тези велики народи, трябва да преодолеете обществения колапс, да се изправите срещу природни бедствия и да съумеете да защитите хората си от нашествениците.

Изберете един от осемте ръководители на фракции от три богати културни центъра, всеки с уникален стил на игра, и поемете командването на неустрашими армии. Независимо дали сте ненадминат дипломат, дали влизате решително в битка като непоклатим командир или причинявате хаос като безстрашен военачалник, единственото важно нещо е да станете водач, който историята ще запомни.

ПОТОПЕТЕ СЕ В ДРЕВЕН ЕГИПЕТ

От плодородните брегове на река Нил до ветровитите, сухи пустини на Синайския полуостров и планинските скали на древна Мала Азия, това великолепно визуално пресъздаване на Древен Египет, Ханаан и Анатолия възражда невероятната красота и свирепост на тези земи в най-бурната им епоха.

НАДВИЙТЕ ВРАГОВЕТЕ СИ В ЕПИЧНИ ДИНАМИЧНИ БИТКИ

Вражеските армии не са единствените предизвикателства, които трябва да преодолеете на бойното поле. Поведете войниците си през внезапни и драматични промени на времето като дъжд, непоносими горещини, гръмотевични и пясъчни бури, които пряко влияят както на поведението на армиите на бойното поле, така и върху терена на битката. Също така, огнените стрели и факли могат да причинят пожари, които бързо да се разпространят по бойното поле, докато опустошават гори и причиняват сериозни щети на селищата.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ КАМПАНИЯТА СИ

С чисто новата функционалност за персонализиране на кампании всяка нова игра може да е тотално различна от предната. Изберете сами срещу какво да се изправите чрез разширен набор от опции за персонализиране на кампанията като произволни начални позиции за всички фракции, подробни настройки на ресурсите, възможност за избор на различни природни бедствия и много други. С богат набор от възможности, подредете шансовете срещу себе си, за да се предизвикате или станете несравнима сила и така да олекотите пътя си към победата.

ПОРЪЧАЙТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕГА

Чрез предварителна поръчка сега, играчите могат да се възползват от редица бонуси за ранно приемане, включително възможността да участват в уикенд с ранен достъп, козметичен пакет Avatar of the Gods и козметичен пакет Heart of the Shardana. За повече информация относно бонусите за предварителна поръчка, моля, посетете секцията Често Задавани Въпроси за Total War: PHARAOH.

Поръчайте предварително директно от разработчиците в магазина на Total War: PHARAOH, Steam или Epic Games Store.

За повече информация относно Total War: PHARAOH и другите Total War игри в процес на разработка, посетете https://pharaoh.totalwar.com и ни последвайте във Facebook и Twitter. Абонирайте се за Youtube канала на Total War за още новини, трейлъри и геймплей видеа.

За Creative Assembly Sofia:

Creative Assembly Sofia e сред най-бързо развиващите се студиа за разработка на компютърни игри в България след придобиването му от Creative Assembly през март 2017г. Две години по-късно, компанията официално открива новия си офис в София с площ от 1750 кв. м. и оборудване, отговарящо на най-високите световни стандарти в гейм индустрията. Към момента в студиото работят над 140 служители, които покриват всички дисциплини в разработването на игри, а именно: програмисти, QA, художници, консепт артисти, аниматори, гейм дизайнери, и др. Компанията стои зад някои от най-високо оценяваните DLC-та за Total War: Rome II, сред които Empire Divided, Desert Kingdoms и Rise Of The Republic, както и зад изключително успешното заглавие A Total War Saga: Troy. www.creative-assembly.com

За Creative Assembly™:

Creative Assembly е едно от водещите европейски студия за разработка на игри, основано през 1987 г. и със седалище в сърцето на Западен Съсекс, Великобритания. Създатели на множество доказали се високобюджетни заглавия, включително и поредицата Total War™, Creative Assembly продължава да изгражда впечатляващо портфолио от игри и световноизвестни партньорства; работейки с Games Workshop по Total War™: WARHAMMER®, с Twentieth Century Fox по Alien: Isolation, и с 343 Industries и Microsoft по Halo Wars 2. Изключително талантливият екип от над 700 души на Creative Assembly е многократно признат от множество организации, включително на последните церемонии на BAFTA, Music+Sound и Develop’s Industry Excellence Awards. www.creative-assembly.com

За SEGA® Europe Ltd.:

SEGA® Europe Ltd. е европейският клон на SEGA CORPORATION, и световен лидер в интерактивната развлекателна индустрия както във, така и извън дома. Компанията разработва и разпространява софтуерни продукти за интерактивно развлечение за различни хардуерни платформи, включително PC, мобилни устройства, както и тези, произвеждани от Nintendo, Microsoft и Sony Computer Entertainment Europe. SEGA притежава изцяло студията за разработка на видеоигри Two Point Studios, Creative Assembly, Relic Entertainment, Amplitude Studios, Sports Interactive и HARDlight. www.sega.co.uk