Новини

Vivacom e генерален партньор на второто издание на гейминг турнира Dota Masters Bulgaria

12.09.2023

За втори път през месец септември Vivacom ще подкрепи родната геймърска сцена, като телекомът ще предостави високоскоростен интернет през своята най-високоскоростна 10GIGA мрежа[1] за провеждането на гейминг турнира Dota Masters Bulgaria. Първите кръгове на състезанието ще бъдат изиграни онлайн, а големият финал ще бъде отпразнуван със събитие на живо в „Централен военен клуб“ в гр. София, на 24-ти септември от 14:00 часа.

Всички участници и посетители на турнира ще могат да се възползват от единствената по рода си 10GIGA мрежа на Vivacom, която разкрива нови хоризонти от възможности пред геймърите. 10GIGA е ненадминатата в България технология на телекома за фиксиран интернет със светкавична скорост. Благодарение на нея гейминг изживяването се извисява до съвсем друго ниво – всички играят пълноценно, защото няма ограничение в капацитета на мрежата, гладкият гейминг без лаг е гарантиран, а онлайн стриймването никога не е било по-лесно и приятно.

По време на големия финал на Dota Masters Bulgaria Vivacom ще осигури на всички посетители безплатен достъп до Wi-Fi мрежа чрез специални гейминг кули, които разпръскват сигнала и могат да зареждат кабелно или безжично смарт устройства. Турнирът ще бъде с вход свободен, като феновете на гейминга ще могат да видят на живо световноизвестни Dota играчи и да се насладят на тематично Cosplay събитие.

Всеки участник в публиката ще има шанса да усети тръпката от състезанието и да се включи в страхотна томбола с награди, организирана от Vivacom. Участието в лотарията изисква свързване към Wi-Fi кулите на телекома или регистрация през сайта vivacom.bg с QR код, раздаван от промоутъри на място. Двама души ще спечелят двата невероятни сгъваеми флагмана на Samsung – Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5, които са изключително подходящи за мобилен гейминг със своите мощни процесори и широки екрани. 

Повече за официалните правила на томболата може да видите ТУК.     

 

[1] Скорости до 10 Gbps в части от София, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна. За техн. възможност и повече инфо – vivacom.bg