Новини

Vivacom предлага новия флагман Xiaomi 14 в комплект със смарт гривна

26.02.2024

Vivacom започва продажбите на най-новия смартфон Xiaomi 14, който беше представен на конгреса в Барселона само преди броени дни. Флагманът от серия 14 се предлага на страхотна цена и в комплект със смарт гривната Xiaomi Smart Band 8 в цялата търговска верига и на сайта vivacom.bg.

Xiaomi 14 съчетава всички впечатляващи характеристики на марката – ярък и голям дисплей, елегантен дизайн, отлична производителност, революционна система от камери и издръжлива батерия. Това го прави перфектен избор за потребителите с динамично ежедневие, които използват смартфона за всичко.
Vivacom предлага Xiaomi 14 на страхотната цена от 45.98 лв./мес. на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX.

Xiaomi 14 разполага със зашеметяващ 6,36-инчов CrystalRes AMOLED дисплей с резолюция 2670х1200 пиксела и 120 Hz честота на опресняване. С този екран скролването между приложенията и гейминг изживяването стават по-плавни от всякога. Смартфонът има международен сертификат TÜV Rheinland за защита от синята светлина, за допълнително предпазване на очите.

Xiaomi 14 работи с новия чипсет Snapdragon 8 Gen 3, който осигурява 32% по-добра производителност и 34% по-добра енергийна ефективност, в сравнение с предишното поколение Snapdragon 8 Gen 2. Издръжливата 4610 mAh батерия гарантира надеждна и продължителна работа и може да бъде заредена само за 31 минути с 90W HyperCharge зарядно.

При новия флагман партньорството между Xiaomi и Leica отново е налице в една революционна система от камери. Xiaomi 14 предлага 50МР основна камера с иновативен сензор, за страхотна дълбочина на цветовете и 80% повече приемане на слънчева светлина. Тя се допълва от 50МР камера с телефото оптика за 3.2х оптично приближение с възможност за фокусиране на разстояние 10 см, за впечатляващи макро кадри, и ултраширокия 50МР сензор, подходящ за снимки в по-тесни пространства.

В допълнение към всичко това, клиентите закупили новия модел на Xiaomi от Vivacom ще го получат в комплект със смарт гривната Xiaomi Smart Band 8. Тя е изключително подходяща за активно спортуващи – проследява кислорода в кръвта, сърдечната честота, съня и нивото на стреса. Поддържа 120 спортни режима и може да се използва спокойно през целия ден благодарение на батерията, издържаща до 16 дни при пълно зареждане.

Повече информация за Xiaomi 14 може да намерите тук.