Безплатен достъп до HBO GO за всички нови клиенти на допълнителния пакет от Теленор

04.12.2017

Теленор предлага един месец безплатен достъп до услугата за видео съдържание HBO GO за клиентите, които активират допълнителен пакет Добави HBO GO към абонаментния си план в периода между 1 декември 2017 и 31 януари 2018 г.

Потребителите, които активират допълнителен пакет към своя абонаментен план в промоционалния период, ще имат безплатен достъп до цялото съдържание на услугата. Това включва над 3 200 часа хитови и класически филми и сериали и специалната детска секция, в която има богата селекция заглавия на Disney.

Обновената секция „За деца“ предлага съдържание, подходящо за цялото семейство, с 500 часа игрални филми, прикази и анимация за подрастващи и за най-малките. Сред новите анимационни заглавия са поредиците „Кунг Фу Панда – легенди за страхотния боец“, “Констенурките нинджа“, „Аватар: легенда за Анг“ и „Спондж Боб квадратни гащи“.

HBO GO може да се ползва през мобилен телефон, таблет, смарт телевизор или компютър. Една регистрация в HBO GO позволява ползване на филмовото приложение на до четири устройства, като не е необходимо потребителите да имат абонамент за HBO при своя доставчик на кабелна или сателитна телевизия, за да ползват услугата.

Предложението е валидно за всички частни и корпоративни клиенти с договор за мобилни услуги на Теленор и с включен мобилен интернет, които закупуват допълнителния пакет Добави HBO GO за първи път. Изключение правят абонаментните планове с HBO GO в пакета си.

За да се възползват от безплатния период на услугата, клиентите трябва да активират Добави HBO GO през мобилното приложение MyTelenor Bulgaria, чрез SMS на номер 1414 с ключова дума HBOGO2, през уеб портала MyTelenor, или на http://turbo.lp.telenor.bg/ в посочения период.

Клиентите, активирали допълнителен пакет Добави HBO GO по време на промоцията, могат да продължат да ползват услугата на цена от 6,99 лв. на месец, след изтичане на промоционалния период. Ден преди края на промоционалния период, Теленор ще ги информира чрез SMS. Прекъсването на абонамента за услугата е възможно по всяко време и без неустойки.

Пълна информация за това предложение е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.