Екип

Любомир Аламанов

Основател и управляващ директор

Любомир Аламанов работи в сферата на комуникациите повече от 20 години. За този период той е ръководил проекти за Coca-Cola, Microsoft, HP, Telenor, Lidl, Beiersdorf, Henkel, Nestle, Siemens и много други.

 

Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. През 2016 г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations, а една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията - 50 Game-Changers of PR for 2017. The Holmes Report го посочи в престижния списък Innovator 25 EMEA 2018. Най-голямата световна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization (ICCO) го номинира четири години поред за PR Leader за целия свят в престижните Global Awards 2018, 2019, 2020, 2021. PR News го номинира за CEO of the Year 2019. Включен е в списъка PR People of the Year 2020. Печели приза PR Professional of the Year и е номиниран за PR Team Leader of the Year на Platinum PR Awards 2021. Агенцията му, Sitemedia Consultancy става Агенция на годината за цял свят на няколко световни форума.

 

Любомир Аламанов е един от създателите на Българската асоциация на ПР агенциите и неин пръв председател.

Ружа Загорска

Изпълнителен директор

Дългогодишен опит като ръководител на проекти за Coca-Cola, hp, Microsoft, Siemens, Нова ТВ, Whirlpool и много други. Ръководител на обучителен център и гост лектор на редица обучения в областта на маркетинг и комуникации. Магистър по Финанси и специализация в областта на Маркетинг и комуникации.

Светослава Добрева

Senior Account Executive

Работи в сферата на комуникациите от 5 години. Управлява и участва активно в проекти с корпоративна, бранд и социално отговорна насоченост за клиенти като HP, Lidl, Coca-Cola, Microsoft, Heineken, Beiersdorf и др. Магистър по Бранд мениджмънт и Маркетинг бакалавър със страст към дизайна във всичките му измерения. По душа е изследовател на далечни и потенциални изнесени офиси.

Гергана Ганева

Account Manager

Гергана е част от екипа на SiteMedia Consultancy от почти 4 години. Тя е бакалавър по Връзки с обществеността, а съвсем скоро ѝ предстои да постави поредното предизвикателство пред себе си и да придобие магистърска степен. Управлява и активно участва в множество проекти на клиенти като Beiersdorf, Settle, Lidl, Coca-Cola, Microsoft, Heineken, Henkel и др. Ако посетите нашия офис, винаги можете да я откриете с усмивка на лице, приготвяйки вкусно капучино и сложни коктейли, но истинската ѝ страст остават комуникациите и личното удоволствие от преоткриването на нови светове. Не на последно място, поради активната си дейност по редица кампании, нейните колегите я определят като „proud community builder“. Титла, с която се гордее и носи с удоволствие.

Аделина Митева

PR Specialist

Аделина се насочва към PR сферата заради първоначалния си интерес към организацията на събития, но с времето корпоративните комуникации ѝ стават все по-интересни. Кариерата ѝ като PR специлист започва със стажантската програма в SiteMedia и открива, че любимите ѝ работни задачи включват социални мрежи и изграждането на работодателска марка. Светът на комуникациите ѝ е интересен заради неговата динамика и голямото поле за креативност. Обича да прекарва свободното си време в четене на книги, дори когато е на далечен изнесен офис.
 

Стажантска програма

В Site Media Consultancy провеждаме активна стажантска програма с насоченост към студенти, ентусиасти и приятели на PR и маркетинг комуникациите. В рамките на 4 седмици стажантите участват във всички дейности, с които се сблъсква един PR специалист. В програмата се засягат както стандартните за длъжността решаване на реални казуси за клиенти, изграждане на комуникационни стратегии, организиране на събития, комуникация с медии и институции, оформяне на прессъобщения и извършване на мониторинг и др., така и участие в по-нови за PR сферата услуги като Change management, Community management, Crisis management и пр.
Програмата дава възможност да се докоснете до PR професията, да натрупате опит в областта, да работите с гъвкаво работно време в млад и енергичен екип. Ако представлява интерес за Вас, изпратете ни автобиография и мотивационно писмо на office@sitemedia.bg .