Екип

Любомир Аламанов

Основател и управляващ директор

Дългогодишен опит в областта на комуникациите като ръководител на корпоративни проекти за Coca-Cola, Microsoft, Хюлет-Пакард, Теленор, Нестле, Байерсдорф, Siemens и много други. Опит и в успешната реализация на няколко политически кампании. Гост лектор в Софийски университет и Нов български университет. Един от основателите на Българската асоциация на ПР агенциите и неин председател за 8 последователни години. Извън комуникациите има и опит като асистент по Теория на програмирането във Факултета по математика и информатика на Софийски университет, както и като началник на кабинета на заместник министър-председателя по икономическо развитие г-жа Даниела Бобева. Магистър по Теория на информацията и специализация в областта на Маркетинг и комуникации.

Ружа Загорска

Изпълнителен директор

Дългогодишен опит като ръководител на проекти за Coca-Cola, hp, Microsoft, Siemens, Нова ТВ, Whirlpool и много други. Ръководител на обучителен център и гост лектор на редица обучения в областта на маркетинг и комуникации. Магистър по Финанси и специализация в областта на Маркетинг и комуникации.

Светослава Добрева

Senior Account Executive

Работи в сферата на комуникациите от 5 години. Управлява и участва активно в проекти с корпоративна, бранд и социално отговорна насоченост за клиенти като HP, Lidl, Coca-Cola, Microsoft, Heineken, Beiersdorf и др. Магистър по Бранд мениджмънт и Маркетинг бакалавър със страст към дизайна във всичките му измерения. По душа е изследовател на далечни и потенциални изнесени офиси.

Гергана Ганева

Account Manager

Гергана е част от екипа на SiteMedia Consultancy от повече от 3 години. Тя е бакалавър по Връзки с обществеността, а съвсем скоро ѝ предстои да постави поредното предизвикателство пред себе си и да придобие магистърска степен. Управлява и активно участва в множество проекти на клиенти като Beiersdorf, Settle, Lidl, Coca-Cola, Microsoft, Heineken и др. Ако посетите нашия офис, винаги можете да я откриете с усмивка на лице, приготвяйки вкусно капучино и сложни коктейли, но истинската ѝ страст остават комуникациите и личното удоволствие от преоткриването на нови светове. Не на последно място, поради активната си дейност по редица кампании, нейните колегите я определят като „proud community builder“. Титла, с която се гордее и носи с удоволствие.

Стажантска програма

В Site Media Consultancy провеждаме активна стажантска програма с насоченост към студенти, ентусиасти и приятели на PR и маркетинг комуникациите. В рамките на 4 седмици стажантите участват във всички дейности, с които се сблъсква един PR специалист. В програмата се засягат както стандартните за длъжността решаване на реални казуси за клиенти, изграждане на комуникационни стратегии, организиране на събития, комуникация с медии и институции, оформяне на прессъобщения и извършване на мониторинг и др., така и участие в по-нови за PR сферата услуги като Change management, Community management, Crisis management и пр.
Програмата дава възможност да се докоснете до PR професията, да натрупате опит в областта, да работите с гъвкаво работно време в млад и енергичен екип. Ако представлява интерес за Вас, изпратете ни автобиография и мотивационно писмо на office@sitemedia.bg .