Екип

Любомир Аламанов

Founder and Managing Partner

Любомир Аламанов работи в сферата на комуникациите повече от 20 години. За този период той е ръководил проекти за Coca-Cola, Microsoft, HP, Telenor, Lidl, Beiersdorf, Henkel, Nestle, Siemens и много други.

 

Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. През 2016 г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations, а една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията - 50 Game-Changers of PR for 2017. The Holmes Report го посочи в престижния списък Innovator 25 EMEA 2018. Най-голямата световна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization (ICCO) го номинира четири години поред за PR Leader за целия свят в престижните Global Awards 2018, 2019, 2020, 2021. PR News го номинира за CEO of the Year 2019. Включен е в списъка PR People of the Year 2020. Печели приза PR Professional of the Year и е номиниран за PR Team Leader of the Year на Platinum PR Awards 2021. Агенцията му, Sitemedia Consultancy става Агенция на годината за цял свят на няколко световни форума.

 

Любомир Аламанов е един от създателите на Българската асоциация на ПР агенциите и неин пръв председател.

Ружа Загорска

Founder and Managing Partner

Дългогодишен опит като ръководител на проекти за Coca-Cola, hp, Microsoft, Siemens, Нова ТВ, Whirlpool и много други. Ръководител на обучителен център и гост лектор на редица обучения в областта на маркетинг и комуникации. Магистър по Финанси и специализация в областта на Маркетинг и комуникации.

Светослава Добрева

Account Director

Работи в сферата на комуникациите от 5 години. Управлява и участва активно в проекти с корпоративна, бранд и социално отговорна насоченост за клиенти като HP, Lidl, Coca-Cola, Microsoft, Heineken, Beiersdorf и др. Магистър по Бранд мениджмънт и Маркетинг бакалавър със страст към дизайна във всичките му измерения. По душа е изследовател на далечни и потенциални изнесени офиси.

Гергана Ганева

Client Services Director

Гергана е част от екипа на SiteMedia Consultancy от повече от 4 години. Тя е бакалавър по Връзки с обществеността, а съвсем скоро ѝ предстои да постави поредното предизвикателство пред себе си и да придобие магистърска степен. Управлява и активно участва в множество проекти на клиенти като Beiersdorf, Settle, Lidl, Coca-Cola, Microsoft, Heineken, Henkel, BILLA, HPE и др. Ако посетите нашия офис, винаги можете да я откриете с усмивка на лице, приготвяйки вкусно капучино и сложни коктейли, но истинската ѝ страст остават комуникациите и личното удоволствие от преоткриването на нови светове. Не на последно място, поради активната си дейност по редица кампании, нейните колегите я определят като „proud community builder“. Титла, с която се гордее и носи с удоволствие.

Радостин Радев

Analysis & Prognostic Manager

Радо работи в сферата на комуникациите от 6 години. Завършил е бакалавър „Масови комуникации“ в Нов български университет. Работил е по проекти за клиенти като: Telenor, Lidl, Coca-Cola, HP, Heineken, Microsoft, Billa и Vivacom. Занимава се главно с мониторинг и таблици, както и съпорт по време на събития. В свободното си време обича да играе на компютърни игри, да гледа спорт и да се разхожда из планини и природа.

Филип Гергов

Data analyst and event facilitator

Филип е в началото на кариерата си в сферата на комуникациите и по средата на следването си в Нов български университет, специалност Връзки с обществеността. Като част от екипа на SiteMedia, основно се занимава с организиране на събития, връзки с подизпълнители и медия мониторинг, като се опитва да направи скучните таблици да изглеждат забавно и интересно, а извън работно време можете да го срещнете на две колела по републиканските пътища или на два крака във Витоша и Стара планина.
 
 
 

Виктор Ангелаков

Logistics and event facilitator

Виктор е най-скорошният член на SiteMedia Consultancy, след като премина през стажантската програма и се сблъска отблизо със задачите на един PR специалист. Предстои му да защити своята дипломна работа във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет, където от 2019 г. следва бакалавър „Комуникационен мениджмънт“. Заинтригуван е от сферата на комуникациите и продължава постепенно да развива своите умения в динамичния PR свят. Страстен почитател е на хубавата музика и спорта, споделени в приятна компания.     

Ива Кючукова

Account Manager

Ива е част от екипа на SiteMedia Consultancy от близо 3 години. Тя е бакалавър по Връзки с обществеността, а съвсем скоро ѝ предстои да защитава и магистърска степен. Управлява и активно участва в множество проекти на клиенти като Microsoft, Billa, Coca-Cola HBC, Heineken, Henkel и др. Ива е нашият експерт по източна култура, страстен член на Кей-поп общността и фън-шуй съзерцател на красотата. Запалена е по електронните спортове, харизматичното й присъствие във вселената на Dota 2 е легенда. Изключително активна и емпатична в социалните мрежи, не случайно си е спечелила прозвището "social media person". Определение, което тя харесва и надгражда всеки ден.

Стажантска програма

В Site Media Consultancy провеждаме активна стажантска програма с насоченост към студенти, ентусиасти и приятели на PR и маркетинг комуникациите. В рамките на 4 седмици стажантите участват във всички дейности, с които се сблъсква един PR специалист. В програмата се засягат както стандартните за длъжността решаване на реални казуси за клиенти, изграждане на комуникационни стратегии, организиране на събития, комуникация с медии и институции, оформяне на прессъобщения и извършване на мониторинг и др., така и участие в по-нови за PR сферата услуги като Change management, Community management, Crisis management и пр.
Програмата дава възможност да се докоснете до PR професията, да натрупате опит в областта, да работите с гъвкаво работно време в млад и енергичен екип. Ако представлява интерес за Вас, изпратете ни автобиография и мотивационно писмо на office@sitemedia.bg .