Team

Екип

Любомир Аламанов

Основател и управляващ директор

Любомир Аламанов работи в сферата на комуникациите повече от 20 години. За този период той е ръководил проекти за Coca-Cola, Microsoft, HP, Telenor, Lidl, Heineken, Nestle, Beiersdorf, Siemens и много други. Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. През 2016 г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations, а една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията - 50 Game-Changers of PR for 2017. През 2018 г. The Holmes Report го посочи в престижния списък Innovator 25 EMEA 2018. Две поредни години най-голямата световна организация на ПР-агенции и национални асоциации International Communications Consultancy Organization (ICCO) го номинира за PR Leader за целия свят в престижните Global Awards 2018 и 2019. През м. септември 2019 г. PR News го номинира за CEO of the Year на престижните Platinum PR Awards, а агенцията му SiteMedia Consultancy е обявена за Agency of the Year 2019 за целия свят. Любомир Аламанов е съосновател на Българската асоциация на ПР агенциите, член на Българското дружество за връзки с обществеността.

 • 0
  Години опит
 • 0
  Клиенти
 • 0
  Проекта
Контакт
Ружа Загорска

Изпълнителен директор

Дългогодишен опит като ръководител на проекти за Coca-Cola, hp, Microsoft, Siemens, Нова ТВ, Whirlpool и много други. Ръководител на обучителен център и гост лектор на редица обучения в областта на маркетинг и комуникации. Магистър по Финанси и специализация в областта на Маркетинг и комуникации.

 • 0
  Години опит
 • 0
  Клиенти
 • 0
  Проекта
Контакт
Светослава Добрева

Senior Account Executive

Работи в сферата на комуникациите от 5 години. Управлява и участва активно в проекти с корпоративна, бранд и социално отговорна насоченост за клиенти като HP, Lidl, Coca-Cola, Microsoft, Heineken, Beiersdorf и др. Магистър по Бранд мениджмънт и Маркетинг бакалавър със страст към дизайна във всичките му измерения. По душа е изследовател на далечни и потенциални изнесени офиси.

 • 0
  Години опит
Контакт