Теленор прави услугата UPGRADE още по-достъпна

13.03.2018

Теленор прави още по-достъпна своята услуга UPGRADE, с която абонатите на компанията могат да подменят мобилните си устройства всяка година.

До 30 април 2018 г., клиентите на Теленор, които са сключили договор за лизинг за избрани модели смартфони и не са се възползвали от услугата UPGRADE при сключването на договора за мобилни услуги и договора за лизинг, могат също да се включат в нея. Предложението е валидно за клиентите на оператора, които са получили на лизинг устройства от списъка на услугата UPGRADE след 2 септември 2017 г. За целта е необходимо единствено да заплатят съответните месечни такси за услугата UPGRADE за периода от датата на сключването на договора до момента на включването в нея. 

С услугата UPGRADE клиентите на Теленор могат да подменят своите смартфони с нови устройства по избор всяка година. Компанията е единственият оператор, който предлага подобна услуга на българския пазар. Срещу допълнителна такса от само 6,99 лв. на месец и след заплащането на най-малко 12 такси и лизингови вноски, клиентите могат да върнат използваното устройство ако е в добро състояние, без да заплащат останалите лизингови вноски за него и да закупят нов смартфон по избор. Клиентите могат да изберат дали да закупят новото устройство в брой или с договор за лизинг, като и в двата случая е необходимо подновяване на договора за мобилни услуги за нов период. Потребителите могат да прекратят ползването на услугата UPGRADE по всяко време без никакви неустойки, както и сами да преценят дали да продължат да ползват услугата след подмяна на устройството, при спазване на нейните условия. 

Услугата UPGRADE e достъпна за всички частни клиенти на оператора (физически лица), които сключат 24-месечен договор за мобилни услуги с абонаментен план Тотал и вземат на лизинг смартфон от избрани марки и модели с двугодишен договор. 

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,1 милиона активни потребители в България. Компанията е част от международната Теленор Груп, която оперира в 12 държави в Европа и Азия и има 178 милиона абонати.